Laurastar Smart M: het eerste geconnecteerde strijksysteem

Laurastar Smart M is het eerste geconnecteerde strijksysteem ter wereld. Dankzij deze intelligente coach zijn jouw dagelijkse strijkbeurten geen sleur meer.

Laurastar, marktleider in strijksystemen uit het topsegment, zorgt voor een revolutie op vlak van strijken door de lancering van Smart M: het eerste geconnecteerde strijksysteem ter wereld. Met dit moderne en ultraperformante strijksysteem van de nieuwe generatie win je tijd en ga je kreukvrij door het leven.

Laurastar Smart M: jouw strijkcoach

“Bij elke beweging word je ondersteund door de expertise van Laurastar.”

Met het geconnecteerde strijksysteem Laurastar Smart M wordt die vervelende strijkbeurt kinderspel. Dankzij bluetooth-technologie maakt het strijksysteem Smart M een verbinding met de mobiele app die je leert hoe je perfect strijkt in geen tijd.
De app biedt je 3 professionele tutorials met daarin alles wat je moet weten over het strijksysteem zelf en met praktische strijktips. Zo leer je onder meer wat de beste manier is om verschillende stoffen te strijken, zoals katoen, wol of zijde. Dankzij de tips & tricks van Smart M word je in een handomdraai een echte krak in strijken
Bovendien krijg je een melding als het tijd is om het antikalkpatroon of de hoes te vervangen. En de Origami-hoes van de strijkplank geeft je nog een extra duwtje in de rug! Dankzij deze technologische hoes blijft elk kledingstuk perfect op zijn plaats liggen op de strijkplank.

Een geconnecteerd en slim strijksysteem

“Een uitzonderlijke gebruikservaring!”

Dankzij het geconnecteerde strijksysteem LauraSmart M win je tijd. Zo is er de functie snelle opwarming waardoor het strijkijzer in slechts 3 minuten klaar is voor gebruik. Strijken kan gewoon niet eenvoudiger: met één beweging van het handvat gaat er een stoomstoot door je kleding voor een onberispelijk, professioneel resultaat.

Zelfs voor de meest delicate stofjes!

Ben je vaak bang om iets te beschadigen wanneer je strijkt? Geen paniek! Het slimme strijkijzer van Smart M beschermt alle materialen, zelfs de meest delicate. Dankzij de ultrafijne stoom en de automatische temperatuurafstelling van de thermostaat kan je de strijk doen met je ogen dicht.

Gedaan met valse plooien!

Heb je ook zo’n hekel aan valse plooien bij het strijken? Je Smart M helpt je uit de nood met zijn aanzuig- en opblaassysteem met vier snelheden. Het blaast lucht onder de strijkhoes om de stof aan te spannen en valse plooien te voorkomen.

Om het wasgoed op zijn plaats te houden, gebruikt de Smart M van Laurastar ook een krachtige aanzuigtechnologie en een actieve 3D-strijkzool met afgeronde vorm. Zo bereik je het kleinste kreukje.

Smart M: een uiterst praktisch strijkijzer

Met zijn antikalkpatroon, draadgeleider voor de stoomkabel, beschermingsvoet met haakje en Universalcover-hoes, heeft Laurastar echt aan alles gedacht! Je strijksysteem is vlot op te bergen en te onderhouden.
De Laurastar-strijkplank is dankzij haar wieltjes bovendien makkelijk te verplaatsen en is verstelbaar in 6 standen om zich aan je lengte aan te passen. Dankzij de vouwstand en het automatische oprolsysteem voor het stroomsnoer is het strijksysteem in een mum van tijd opgeborgen en vraagt het weinig plaats!

Goed om weten: de Laurastar Smart M bespaart energie. Het systeem schakelt immers automatisch uit na 10 minuten inactiviteit.

Om te genieten van alle prestaties van het geconnecteerde strijksysteem Smart M, afspraak in onze Vanden Borre-winkels of online op www.vandenborre.be.

product

Jouw Laurastar Smart M

  • eerste geconnecteerde strijksysteem
  • modern design
  • zeer doeltreffend

Nuttige links

  1. Bekijk de Laurastar Smart M