Lenovo Legion 5-serie
Brute kracht & minimalisme in ťťn laptop

Is gamen voor jou een echte passie? Ga voor een Lenovo-gaminglaptop uit de Legion 5-serie en versla je tegenspelers moeiteloos. Ook al zijn deze draagbare pc’s voorzien van een strak en minimalistisch design, ze zorgen wel voor topprestaties dankzij hun verschillende krachtige opties. Aan jou om deze te ontdekken: GAME ON!

Lokaliseer de subtielste geluidjes

Lokaliseer de subtielste geluidjes

Bekijk elk beeld tot in de kleinste details en geniet van bovenmenselijke reflexen op het prachtige FHD-scherm met een vernieuwingsfrequentie tot 240 Hz, een helderheid van 500 nits en 100% sRGB. Laat je ook meeslepen door het helder geluid van de Harman Kardon-luidsprekersystemen en de ondersteuning van de Dolby Atmos-hoofdtelefoons voor 3D-geluid. Het doel? Goed bewust zijn van je omgeving en zo helemaal opgaan in elke game. Kortom, je hoort het heldere en diepe geluid vanuit elke richting.

Keep cool & stay focused

Truestrike-toetsenbord

Sla ongenadig toe met het Lenovo Legion Truestrike-toetsenbord. Wat maakt hem zo speciaal? Wel, dit gamingtoetsenbord is gemaakt voor echte strijders (zoals jij): met een toetsafstand van 1,5 mm, extra grote pijltoetsen, 100% anti-ghosting en schakelaars met een lichte aanslag, volledige witte achtergrondverlichting voor een superieure controle bij elke game.

Coldfront 3.0

En met Coldfront 3.0 worden je CPU en GPU gekoeld tot een optimale temperatuur, hoe zwaar je ze ook belast. Bovendien heeft TrueStrike ook nog een verbeterde indeling met speciale mediatoetsen, een numeriek toetsenblok, grotere pijltoetsen en een trackpad uit één stuk.

Hoge vernieuwingsfrequentie, diepe kleuren

Hoge vernieuwingsfrequentie, diepe kleuren

Wil je bijvoorbeeld nog meer voorsprong bij eSporten of zoek je naar de meest oogverblindende lichteffecten? Laat dat maar over aan de Lenovo Legion 5-serie, hij biedt je keer op keer de snelst mogelijke vernieuwingsfrequentie. Verken alle opties waarmee je je tegenstanders nog makkelijker kan verslaan, zoals een verbluffend snelle vernieuwingsfrequentie tot 144 Hz en een razendsnelle responstijd van 3 ms.

Krachtige batterij en soepele prestaties

Krachtige batterij en soepele prestaties

Met de Legion 5-gaminglaptop blijf je altijd in de race dankzij zijn uitstekende batterij die de hele dag meegaat en zijn slim energiebeheersysteem voor dynamisch ontladen. Hoe werkt dat? Alles wordt opgeladen via een platte, gestroomlijnde voedingsadapter waarmee je de batterij dankzij Rapid Charge Pro in minder dan 30 minuutjes van 0 tot 50% kan opladen. De hybride modus schakelt de speciale grafische kaart uit, terwijl Q Control 3.0 de stille modus ondersteunt, waarin de CPU minder spanning nodig heeft en je nog langer kan werken zonder je pc op te laden.

Gamen zoals op een desktop-pc

Gamen zoals op een desktop-pc

De Lenovo Legion 5-serie beschikt over een Intel® Core™ i7-processor van de 10de generatie of AMD Ryzen 7-4800H-processor. Resultaat? Ongekende prestaties die gewoonlijk enkel aanwezig zijn in een desktopcomputer. Je kan dus overal gamen net als op een desktop-pc met verbluffend levensechte beelden. Deze krachtpatsers worden ook aangestuurd door een NVIDIA® GeForce grafische kaart, waardoor gamers genieten van een ultieme gamebeleving op een laptop, de kracht van AI en realtime raytracing.

Ben je helemaal verliefd geworden op de Lenovo Legion 5-serie? Tja, echte gamers hebben een neus voor uitstekende gaming-pc’s! Kom langs in één van onze winkels en bewonder deze laptops van dichtbij.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters