Lenovo Legion Y540, gamen op een nieuw niveau

Deze krachtige, dunne en draagbare 15,6 inch-laptop van Lenovo is geschikt voor de meest recente games! De sterkste punten van deze Legion Y540-laptop? Zijn werking is koeler en stiller dankzij de warmteregulering en zijn toetsenbord is voorzien van een witte achtergrondverlichting. Perfect voor iedereen die overal wil gamen!

Knap ontwerp om te gamen

Met een dikte van slechts 24 mm en een gewicht van 2,3 kg is het nieuwe ontwerp van de Legion Y540-laptop de perfecte mix tussen uitzonderlijke gamingprestaties en praktische draagbaarheid. En de Y540 kan zelfs meer dan 2 miljoen pixels laten zien op een bijna randloos full hd-beeldscherm van 15 inch.

Voeg daarbij de vernieuwingsfrequentie van maximaal 144 Hz, de helderheid van 300 nits en een ontspiegeld IPS-scherm en je hebt een laptop die volledig geschikt is om je favoriete games te spelen, waar je ook bent.

Een toetsenbord op topniveau

En de voordelen van het toetsenbord? Een 100% anti-ghosting-functie, opvallende WASD-toetsen met opschrift, een responstijd van minder dan 1 milliseconde, een witte toetsenbordverlichting en meer controle over je systeem. Zo geniet je altijd van de beste gamebediening en heb je voorsprong op al je tegenstanders.

Gamen net als op een desktop-pc

De Lenovo Legion-gaminglaptops beschikken over een Intel® Core™-processor van de 9e generatie. Resultaat? Ongekende prestaties die gewoonlijk enkel aanwezig zijn in een desktopcomputer.

Zo’n laptop heeft dus voldoende kracht voor elk veeleisend spelletje en je kan ook overal gamen net als op een desktop-pc met verbluffend levensechte beelden.

Met een van de beste grafische kaarten

Moet je zware grafische programma’s als Adobe Lightroom of 3ds Max gebruiken voor je studies? Of speel je graag de allernieuwste games? Deze krachtpatser wordt aangestuurd door een NVIDIA® Ge Force RTX™ tot 2060 6 GB grafische kaart, waardoor gamers genieten van een ultieme gamebeleving op een laptop, de kracht van AI en realtime raytracing. Dat is een manier om driedimensionale beelden te genereren, waarbij je de loop van elke lichtstraal in een lichtbron in je scène volgt.

Midden in de actie

Verplaats je je in je game met een krachtig geluid dat verbazingwekkend nauwkeurig en natuurgetrouw is en zich overal om je heen beweegt. Dankzij Dolby Atmos® in combinatie met de Sound Radar-overlay weet je precies waar bepaalde gamegeluiden vandaan komen en ben je je meer bewust van het geluid dat je onderdompelt in een intensere gamebeleving.

Bescherm je tegen de warmte met Coldfront

Al gehoord van Legion Coldfront? Wel dit systeem zorgt ervoor dat warmte, de aartsvijand van gamingprestaties, verleden tijd is! Het gaat hier meer bepaald over een slim koelsysteem met 2 kanalen die alle onderdelen waaronder CPU en GPU koel houdt. Dit systeem heeft ook nog 4 ventilatieopeningen voor een verbeterde luchtstroom, speciale koelplaten voor lagere toetsenbordtemperaturen en grote koelventilators met 70 bladen om het systeemgeluid te verminderen.

Wil jij ook genieten van de ongeëvenaarde snelheid, kracht, prestaties en respons van de Lenovo Legion Y540-modellen? Kom dan langs in één van onze winkels.

Laptop / Tablet pc / 2-in-1
€ 1.199,00 € 1.299,00
  • Processor: Intel Core i7 9750H
  • Scherm: 15.6 inch, 1920 x 1080 Pixels, IPS, Full HD
  • Opslag: 2 TB HDD + 512 GB SSD
Laptop / Tablet pc / 2-in-1
€ 1.299,00
  • Processor: Intel Core i7 9750H
  • Scherm: 17.3 inch, 1920 x 1080 Pixels, IPS, Full HD
  • Opslag: 1 TB HDD + 256 GB SSD
Laptop / Tablet pc / 2-in-1
€ 999,00
  • Processor: Intel Core i5 9300H
  • Scherm: 15.6 inch, 1920 x 1080 Pixels, IPS, Full HD
  • Opslag: 512 GB SSD
Een vraag over een product?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters