Strakke vormgeving met subtiele details

De Legion 5-laptops van Lenovo hebben een gestroomlijnd, aluminium chassis met een strakke vormgeving en ledverlichting. Voeg daarbij de vernieuwingsfrequentie van maximaal 144 Hz, de helderheid van 300 nits en een full hd-scherm van 15,6 of 17,3 inch toe en je hebt een laptop die volledig geschikt is om je favoriete games te spelen, waar je ook bent. En wat dacht je van een webcam met privacyschuifje?

Driedimensioneel geluid

Een toetsenbord nodig op topniveau? Ontdek de precisie van het Lenovo Legion TrueStrike-toetsenbord. Ze is gemaakt voor echte gamers, biedt superieure controle en een toetsafstand van 1,5 mm. Maar dat is nog niet alles. De speciale mediatoetsen, het numeriek klavier, de extra grote pijltoetsen en het trackpad uit één stuk zorgen ervoor dat jij als gamer geniet van een comfortabele ervaring tijdens het spelen.

Gamen net als op een desktop-pc

De Lenovo Legion-gaminglaptops beschikken over een Intel® Core™-processor van de 9e generatie. Resultaat? Ongekende prestaties die gewoonlijk enkel aanwezig zijn in een desktopcomputer.

Zo’n laptop heeft dus voldoende kracht voor elk veeleisend spelletje en je kan ook overal gamen net als op een desktop-pc met verbluffend levensechte beelden.

Met een van de beste grafische kaarten

Moet je zware grafische programma’s als Adobe Lightroom of 3ds Max gebruiken voor je studies? Of speel je graag de allernieuwste games? Deze krachtpatser wordt aangestuurd door een NVIDIA® Ge Force RTX™ tot 2060 6 GB grafische kaart, waardoor gamers genieten van een ultieme gamebeleving op een laptop, de kracht van AI en realtime raytracing. Dat is een manier om driedimensionale beelden te genereren, waarbij je de loop van elke lichtstraal in een lichtbron in je scène volgt.

Midden in de actie

Verplaats je je in je game met een krachtig geluid dat verbazingwekkend nauwkeurig en natuurgetrouw is en zich overal om je heen beweegt. Dankzij Dolby Atmos® in combinatie met de Sound Radar-overlay weet je precies waar bepaalde gamegeluiden vandaan komen en ben je je meer bewust van het geluid dat je onderdompelt in een intensere gamebeleving.

Bescherm je tegen de warmte met Coldfront

Al gehoord van Legion Coldfront? Wel dit systeem zorgt ervoor dat warmte, de aartsvijand van gamingprestaties, verleden tijd is! Het gaat hier meer bepaald over een slim koelsysteem met 2 kanalen die alle onderdelen waaronder CPU en GPU koel houdt. Dit systeem heeft ook nog 4 ventilatieopeningen voor een verbeterde luchtstroom, speciale koelplaten voor lagere toetsenbordtemperaturen en grote koelventilators met 70 bladen om het systeemgeluid te verminderen.

Wil jij ook genieten van de ongeëvenaarde snelheid, kracht, prestaties en respons van de Lenovo Legion Y540-modellen? Kom dan langs in één van onze winkels.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters