{Include name error} Dossier Lenovo Miix 3 en Z50 : flexibiliteit, mobiliteit en kracht

De Lenovo Miix 3 en Z50

De Lenovo Miix 3 en Z50

De Lenovo Miix 3 en Z50

Is flexibiliteit belangrijk voor u? Laat u verleiden door de nieuwe Lenovo Miix 3 en Lenovo Z50. U kunt vlot werken, genieten van uw entertainment en multimedia, zowel thuis als onderweg.

Flexibiliteit, mobiliteit en krachtDe Lenovo Miix 3 en Z50
Flexibiliteit, mobiliteit en krachtDe Lenovo Miix 3 en Z50

De Lenovo Miix 3

synergie van laptop en tablet

De Lenovo Z50

entertainment op hoog niveau

Een tablet die zich snel aan u aanpast

Wanneer u de Lenovo Miix 3 gebruikt, kunt u kiezen uit drie standen: laptop, portret en tablet. Zo past hij zich altijd aan u aan. Bovendien beschermt de Folio Case uw tablet als die gesloten is en wordt de Case getransformeerd in toetsenbord als ze open is.

Haal het maximale uit de Miix 3 met Windows 8.1

Surfen op het internet of uw apps gebruiken wordt nog gemakkelijker dankzij het Windows 8.1.-besturingssysteem met Bing. Het systeem werd speciaal ontwikkeld om het maximale uit de touchfuncties van de Miix 3 te halen.

Compact werkpaard

De Lenovo Miix 3 heeft een handig en compact design, maar is wel uiterst krachtig dankzij zijn Intel Atom Processor. Zo geniet u van snelle prestaties en verbluffend vlotte beelden bij het gamen.

1 jaar lang Office 365

Bij de Lenovo Miix 3 krijgt u ook een jaarabonnement op Office 365. Deze krachtigste Office tot nu toe bevat slimme versies van onder andere Word, Excel en Powerpoint en nieuwe clouddiensten zodat u altijd en overal toegang heeft tot uw documenten.

Neem uw films en bestanden altijd mee

Waarheen u ook gaat, met de Miix 3 heeft u altijd genoeg ruimte voor uw favoriete film-, muziek- en werkbestanden. De Micro SD-sleuf laat u immers toe tot 64 GB aan externe opslagruimte toe te voegen.

Bekijk uw films zoals het hoort

Uw films, websites en games zullen er prachtig uitzien op het 16:9 breedbeeldscherm van de Lenovo Z50. Optioneel kunt u ook kiezen voor een Full HD-scherm, voor een nog betere visuele ervaring.

Speel moeiteloos de krachtigste games

Het mooie design van de Z50 verbergt heel wat kracht. Dankzij zijn Intel Core-processor en Nvidia grafische kaart kan de laptop al uw taken aan, van eenvoudigweg documenten bewerken tot het spelen van snelle games.

Overdonderend Dolby-geluid

Ook het geluid van de Z50 zal u overdonderen. De speakers met Dolby-audiotechnologie dompelen u helemaal onder in indrukwekkend geluid wanneer u muziek beluistert, games speelt of video’s en films bekijkt.

Leuk filmavondje

Met zijn Full HD-scherm is de Z50 perfect voor een leuk avondje film. Daarom beschikt de laptop ook over een standaard geïntegreerde dvd/blu-ray-speler. Zo kunt u probleemloos naar al uw favoriete films kijken, maar ook cd’s branden en foto’s met vrienden en familie delen.

Ergonomisch toetsenbord

Ook bevat de Lenovo Z50 een AccuType-toetsenbord. Het heeft een moderne uitstraling en vlakkere, licht afgeronde toetsen voor meer comfort en nauwkeurigheid tijdens het typen.

Flexibiliteit, mobiliteit en kracht

Nuttige Links

  1. Bekijk ook de Miix 2
  2. Alle laptops en twee-in-één toestellen van Lenovo
  3. Bekijk de Vanden Borre-installatieservices
  4. Bekijk het Vanden Borre-Multimedia Service Pack
Flexibiliteit, mobiliteit en kracht
Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi, en Xeon Inside zijn handelsmerken van Intel Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.
 
product

Uw Lenovo Miix 3

  • Folio Case met toetsenbord
  • Office 365-jaarabonnement
  • Krachtige Intel Atom-processor 
 
product

Uw Lenovo Z50

  • Optioneel Full HD-scherm
  • Dvd/blu-ray-speler
  • Krachtige Intel Core-processor


Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters