Lenovo Tab M10, M10 Plus en Tab 4: uitstekende tablets om je tijd te verdrijven

Nu we allemaal moeten thuisblijven, moeten we onszelf zo goed mogelijk bezig houden, toch? Met de Lenovo Tab M10 Plus, M10 en Tab 4 zal je je zeker geen moment vervelen. Deze tablets zijn ideaal om te telewerken en ze zorgen ook voor het nodige entertainment ;-)

Lenovo Tab M10 Plus: enkel het beste is goed genoeg

De Lenovo Tab M10 Plus valt op met haar ultramoderne design en haar volledig metalen behuizing. Maar deze tablet met full hd-scherm van 10,3 inch is niet enkel een lust voor het oog! Ze kan ook perfect het hele gezin entertainen. Haar dubbele Dolby Atmos®-speakers leveren een krachtig en meeslepend geluid. Of je nu naar muziek luistert, een game speelt of een filmpje bekijkt, je wordt sowieso meegenomen naar het hart van de actie!

En qua prestaties? De TabM10 Plus heeft echt veel te bieden. Ze is voorzien van een Qualcomm® Snapdragon™ octa-core processor die alles snel en soepel draaiend houdt. En de wifiverbinding is ook razendsnel. Je hoeft je dus niet meer te verplaatsen met je tablet om een betere verbinding te vinden. ;-)

Het wachtwoord van je Tab M10 Plus? Da’s gewoon je gezicht. Deze tablet beschikt over een geavanceerde gezichtsherkenningstechnologie die je gezicht herkent en je meteen inlogt. En deze Lenovo-tablet is ook veilig voor kinderen dankzij de speciale kidsmodus boordevol veilige content. Zo bepaal je zelf wat je kind kan zien en voor hoe lang.

Lenovo Tab M10: de tablet voor het hele gezin

En wat heeft de Tab M10 in haar mars? Deze tablet is ontworpen om het hele gezin te entertainen. Bovendien heeft ze een full hd-scherm van 10,1 inch dat een perfect visueel comfort biedt en je foto’s en video’s in de kleinste details weergeeft.

Ook het geluid is echt indrukwekkend! De 2 Dolby Atmos®-speakers aan de voorzijde leveren zo’n krachtig geluid dat het lijkt alsof je in de bioscoop zit. Kortom, de geluidservaring omringt en sleept je mee, waar je ook naartoe gaat.

Wat het ontwerp betreft, onderscheidt de Tab M10 zich door haar extreem lichte gewicht. Neem ze overal mee naartoe: ze is vederlicht en je glijdt ze makkelijk in je rugzak.

Lenovo Tab 4: perfect om te streamen

Huiswerk maken, films en series bekijken, online shoppen … Met de Lenovo Tab 4 is dat echt kinderspel! En elk gezinslid kan ook zijn eigen account aanmaken met individuele instellingen (wachtwoord …). Ze stelt zelfs content voor dat speciaal werd ontwikkeld voor kinderen (in optie).

De tablet is zowel stevig, elegant, dun en licht (weegt slechts 320 gram en is 8,3 mm dik!). En de prestaties? De Tab 4 zorgt voor een perfect vlotte werking, zonder enige vertraging. En dat allemaal dankzij de krachtige Qualcomm® Snapdragon™ quad-core processor.

En als je graag films en muziek streamt, is deze tablet zeker iets voor jou. Zo bekijk je je favoriete series op Netflix, Amazon en nog zoveel meer. Het 8 inch hd-scherm heeft een brede kijkhoek en zorgt zo voor een geweldige kijkervaring. En het prachtige geluid is te danken aan de Dolby Atmos®-luidsprekers. Het geluid ringt je echt helemaal om en zweeft boven jou, of je nu oortjes draagt of niet.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters