LG OLED BX6-tvís: beleef de kracht van perfectie

Ben je een bingewatcher of een rasechte gamer die belang hecht aan een fantastische beeldkwaliteit? Dan zijn de prachtige OLED BX6-tv's perfect voor jou. Goed nieuws: je koopt ze nu aan een voordelige prijs! Benieuwd naar alle troeven van deze modellen?

Meeslepende en ongeŽvenaarde kijkervaring

De BX6 oled-televisie is voorzien van een technologie met zelfoplichtende pixels. Dankzij zelfverlichte subpixels die samenkomen, krijg je een kijkervaring van een hoger niveau. Geniet van de diepste zwarttinten, de rijkste kleuren en het meest realistische beeldkwaliteit.

Dolby Vision IQ brengt je kijkervaring op een ander nieuw: deze slimme functie past de helderheid, de kleur en het contrast aan het filmgenre en de lichtomstandigheden aan. En dankzij Dolby Atmos geniet je, net als in de bioscoop, van een overrompelend geluid! Een bioscoopervaring bij jou thuis? Check!

Razendsnel en intelligent

De nieuwe LG LG BX6 tv is voorzien van de derde generatie Alpha 7 AI-processors. Resultaat? Extra kracht om beeld én geluid te optimaliseren. De inhoud wordt automatisch aangepast om je de beste kijkervaring te bieden

Dankzij AI ThinQ, de spraakgestuurde technologie van LG, bedien je de BX6 met je stem. Zap naar een andere zender of vraag programma-informatie op. Je televisie kan zelfs dienen als slimme hub om je andere smart home apparaten te gebruiken zoals je slimme lampen bijvoorbeeld.

Anno 2020 kan het ook bijna niet anders: iedereen wil apps gebruiken op z’n tv. De nieuwe modellen van LG bieden je makkelijk toegang tot al je entertainment, denk maar aan de Apple TV-app of Netflix. Zegt de tv-gids van vandaag je niets? Ontdek het enorme aanbod films, series en andere content op je tv!

Uitstekende televisie voor gamers

De LG OLED BX6-tv's zijn ideaal voor gamers die graag op groot scherm spelen. Dit zijn ook de eerste tv's met NVIDIA G-SYNC compatibele ondersteuning in de branche. Resultaat: al je spelletjes worden helderder en vloeiender met minder stotteren, lag en flikkering. 

Deze oled-tv's zijn ook voorzien van de laatste functionaliteiten om een snelle responstijd te bieden voor een meeslepende en vlotte spelervaring. Klaar voor de overwinning?

Knap design

Het oog wil ook wat, daar heeft LG rekening mee gehouden bij het ontwerpen van deze nieuwe tv. Z’n Cinema Screen design is een minimalistisch ontwerp met hele dunne schermranden. Deze OLED BX6-televisie van LG voegt stijl en elegantie toe aan je woonkamer, waar je hem ook plaatst: op je tv-meubel of aan je muur.

Koop je LG-tv nu aan een voordelige prijs

Op zoek naar een oled-tv die kleuren perfect weergeeft vanuit elke hoek?

Perfecte timing: koop je LG OLED55BX6 of OLED65BX6 nu aan een soldenprijs!

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters