Hulp nodig om je toestel te kiezen? Bel onze specialisten (02 334 00 00) van maandag t.e.m. zaterdag tot 18u. Lees al onze voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus.

LG CX6 en GX6 OLED-tv抯:
beleef de kracht van perfectie

Filmfanaat, bingewatcher of gamer? Goed nieuws: LG heeft nieuwe oled-tv’s op de markt gebracht waaronder de CX6- en GX6-reeks. Benieuwd wat deze modellen zo speciaal maakt? Wij sommen de talrijke troeven van deze modellen even voor je op!

De kracht van zelfoplichtende pixels

Eén van de grote troeven van deze nieuwe LG-tv’s is hun uitstekende beeldkwaliteit. LG OLED is dankzij zijn zelfoplichtende technologie uniek in zijn soort. Meer dan 100 miljoen zelfoplichtende subpixels tillen tv kijken naar een hoger niveau. De self-emissive schermtechnologie zorgt voor het diepste zwart, natuurlijke kleuren en een oneindig contrast.

Razendsnel en intelligent

De nieuwe LG CX6- en GX6-tv’s zijn voorzien van de derde generatie Alpha 9 AI-processors. Het resultaat? Extra kracht om beeld én geluid te optimaliseren.

Met deep learning-algoritmes analyseert de α9 Gen3 AI-processor namelijk de content op het scherm en toont het zo intens mogelijk. De inhoud wordt automatisch aangepast om je de beste kijkervaring te bieden. Dit maakt TV kijken elke keer tot een spectaculaire ervaring.

Breng de bioscoop naar je woonkamer

Fan van boeiende actiefilms, romantische komedies of spannende thrillers? Anno 2020 kan het ook bijna niet anders: en iedereen wil apps gebruiken op z’n tv. De nieuwe modellen van LG bieden je makkelijk toegang tot al je entertainment, denk maar aan de Apple TV-app of Netflix. Zegt de tv-gids van vandaag je niets? Ontdek het enorme aanbod films, series en andere content op je tv!

Met de LG CX6 en GX6-tv抯 kijk je naar al deze content in perfecte kwaliteit. Dolby Vision IQ past de helderheid, de kleur en het contrast aan het filmgenre en de lichtomstandigheden aan. En dankzij de Dolby Atmos luidsprekers geniet je, net als in de bioscoop, van een overdompelend geluid!

Dankzij de filmmaker-modus past de processor automatisch het beeld aan, waarbij motion smoothing voor het echte filmeffect wordt uitgeschakeld. Bekijk films zoals ze bedoeld zijn en met behoud van de cinematografische ervaring.

Klaar voor de overwinning?

De LG CX6- en GX6-tv’s zijn ideaal voor gamers die graag op groot scherm spelen. Geniet van een superieure beeldkwaliteit met nieuwe gamefuncties voor de meest opwindende interactieve ervaring die je als gamer kan ondervinden. Beelden worden razendsnel ververst waardoor graphics perfect worden weergegeven.

En dankzij Pixel Controle geniet je van een ultrasnelle reactietijd voor een meeslepende spelervaring. Ook belangrijk: de LG CX6- en GX6 ondersteunen HDMI VRR. Hierdoor zijn ze onder andere compatibel met talrijke spelconsoles.

Een prachtig design

Het oog wil ook wat, daar heeft LG rekening mee gehouden bij het ontwerpen van hun nieuwe tv’s. De CX6 voegt stijl en elegantie toe aan je woonkamer, waar je hem ook plaatst. Z’n Cinema Screen design is een minimalistisch ontwerp met hele dunne schermranden.

Het Gallery Design van de GX6 laat je dan weer toe om je muren te versieren. De tv hangt vlak tegen de muur omdat de ophangbeugel geintegreerd is in de achterkant van de TV. Hang je tv daarom als een kunstwerk aan de muur, geef je ruimte meer elegantie en krijg vanuit elke hoek een uitstekend beeld. Top!

Op zoek naar een oled-tv voor de perfecte kijkervaring?

Ontdek de CX6 -en GX6 tv’s in de winkel.

Terugbetaling LG

Wil je LG CX6- of GXA-tv in je woonkamer plaatsen? Goed nieuws: LG betaalt je tot 300 euro terug bij aankoop van deze reeksen.

Actie geldig tot en met 21/06/20. Klik hier voor meer info!

Televisie vanaf 80cm
€ 1.999,00
€ 2.099,00
 • Type scherm: OLED
 • HD-norm: UHD 4K HDR
 • Schermdiagonaal (inch/cm): 55 inch, 139 cm
Televisie vanaf 80cm
€ 2.899,00
€ 3.099,00
 • Type scherm: OLED
 • HD-norm: UHD 4K HDR
 • Schermdiagonaal (inch/cm): 65 inch, 164 cm
Televisie vanaf 80cm
€ 5.699,00
€ 5.999,00
 • Type scherm: OLED
 • HD-norm: UHD 4K HDR
 • Schermdiagonaal (inch/cm): 77 inch, 195 cm
Televisie vanaf 80cm
€ 3.399,00
€ 3.599,00
 • Type scherm: OLED
 • HD-norm: UHD 4K HDR
 • Schermdiagonaal (inch/cm): 65 inch, 164 cm
Televisie vanaf 80cm
€ 6.699,00
€ 6.999,00
 • Type scherm: OLED
 • HD-norm: UHD 4K HDR
 • Schermdiagonaal (inch/cm): 77 inch, 195 cm
Televisie vanaf 80cm
€ 2.499,00
€ 2.599,00
 • Type scherm: OLED
 • HD-norm: UHD 4K HDR
 • Schermdiagonaal (inch/cm): 55 inch, 139 cm
Een vraag over een product?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters