A curve that makes you smile

A curve that makes you smile

De G Flex2 overtreft zijn voorganger, de G Flex, op elk gebied: met een geavanceerder design, snellere prestaties en een groter gebruiksgemak. Deze nieuwe smartphone heeft een slanke, stijlvolle kromming en een krachtige Qualcomm Snapdragon™ 810-processor voor vloeiende en soepele prestaties. Het scherm van 5,5 inch is opgeschroefd naar Full HD en de vernieuwde software biedt nog meer handige functies zoals Gesture View en Glance View.

Slank en pittig design

Het slanke 5,5-inch gebogen scherm van de LG G Flex2 heeft de perfecte vorm voor uw ogen en biedt een betere grip. Het gebogen scherm met 700 mm radius zorgt voor een geweldige kijkervaring vanuit elke hoek. De iets sterkere kromming van 600 mm radius op de achterkant ligt prettig in de hand en past makkelijker in uw broekzak. De resolutie van het P-OLED display is ook opgeschroefd naar 1080p Full HD, wat ieder detail scherp en levensecht weergeeft. Dit scherm is nog duurzamer en nauwkeuriger dan dat van de G Flex. Als u het toestel omdraait, ziet u talrijke details, zoals het Spin Hairline-patroon op de gebogen achterkant dat vanuit iedere hoek goed te zien is.

Slank en pittig design

Kracht en snelheid

De G Flex2 is de eerste officieel aangekondigde smartphone met de Qualcomm® Snapdragon™ 810-processor met een 64-bit Octa-Core CPU, geoptimaliseerd voor Android 5.0 Lollipop. De Qualcomm AdrenoTM 430 GPU zorgt voor verbluffende grafische prestaties. Dit maakt de telefoon ongelooflijk snel voor multimedia en multi-tasken.

Slank en pittig design

Zelfhelende achterkant

De zelfhelende achterkant, die ervoor zorgt dat de G Flex2 als nieuw blijft ondanks kleine krasjes door dagelijks gebruik, is ook verbeterd met een significant snellere hersteltijd. LG heeft de tijd die nodig is om een krasje te herstellen verminderd van 3 minuten naar 10 seconden bij kamertemperatuur.

Slank en pittig design

Meer veiligheid

Knock Code™ laat u toe om uw smartphone te ontgrendelen door simpelweg tweemaal op het scherm te tikken. Ook kunt u een gepersonaliseerd patroon instellen om direct toegang te hebben tot het startscherm en dit zorgt ook voor een verbetering van uw privacy.

Slank en pittig design

Fototoestel met snelle AutoFocus

Een andere innovatieve technologie, uniek voor LG-smartphones, is de Laser Auto Focus camera. Dankzij deze technologie legt u uw mooie momenten vast, ook bij weinig licht. Doordat de camera de afstand tussen de camera en het object meet met een laser straalkan het fototoestel sneller scherp stellen. In combinatie met de OIS+ technologie en dual LED flash, zorgt Laser Auto Focus ervoor dat de G Flex2 foto’s maakt van een kwaliteit die zich makkelijk kan meten met die van de meeste fototoestellen.

Slank en pittig design
 
product

LG G Flex2

  • Uniek gebogen scherm
  • Razendsnelle prestaties
  • Fototoestel met ultrasnelle AutoFocus
€ 299,00
of € 30,00 per maand
Slank en pittig design

Nuttige links

  1. Bekijk de LG G Flex2
  2. 
Bekijk alle LG-smartphones
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters