LG tablet en smartphones: Geïnspireerd door u!

LG G2 smartphone

Maak kennis met het intuïtief design van de LG G2 smartphone, dat ontworpen is met u als middelpunt. Door de perfecte plaatsing van de Back Button bedient u de telefoon enkel met uw wijsvinger. U kunt heel eenvoudig het volume wijzigen tijdens het bellen en makkelijk foto’s maken met de camera. Tik twee keer op het scherm om het grote 5.2 inch display te laten ontwaken en geniet van haarscherpe en levensechte kleuren. Bovendien is de krachtige batterij gemaakt voor een langdurig gebruik zodat u uw LG smartphone een hele dag kunt gebruiken zonder dat u hem moet opladen.

Intuïtieve aansturing

Laat u fascineren door een overweldigende kijkervaring recht vanuit de palm van uw hand. De LG G2 heeft een minimalistisch design en beschikt over een geïntegreerde Back Button voor intuïtief gebruik door middel van uw vinger.

Levensechte kleuren

Telkens als u de LG G2 gebruikt geniet u van heldere en scherpe beelden met levensechte kleuren dankzij de IPS-techniek voor. Zelfs de kleinste letters blijven scherp en leesbaar door de pixeldichtheid van 423ppi.

Capture Plus

Capture Plus stelt u in staat een screenshot te maken van een fullscreen webpagina, met de exacte beheersing van randen. Het is een zeer eenvoudige manier om artikels, recepten en andere documenten vast te leggen om er later, op een geschikt tijdstip naar te kijken of uit te printen.

Leg iedere scène vast

De Dual Recording- en Dual Camera-functies van de LG G2 zorgen ervoor dat u elke scène vastlegt terwijl u zelf ook in beeld bent. Maak haarscherpe panoramafoto’s van 360 graden, foto’s en video’s met de voor- en achtercamera’s.

Scherpe beelden

De 13 megapixel camera met OIS (Optical Image Stabilisator) van de G2 schiet scherp in iedere situatie. Door de hoge resolutie kan achteraf altijd een bijzonder detail in een foto uitgesneden worden. Bovendien houdt OIS de camera scherp bij iedere foto. De Optical Image Stabilizer compenseert kleine trilligen of onscherpte doordat er weinig licht is.

Twee gebruikersmodi

Al wat persoonlijk is blijft privé met de Guest Mode van de LG G2. Laat anderen met een gerust hart de telefoon gebruiken terwijl uw persoonlijke gegevens afgeschermd blijven. Bepaal zelf wie wat te zien krijgt zonder de uitgebreide mogelijkheden van uw smartphone te beperken.

Vloeiende multitasking

Slide Aside maakt multitasken op de LG G2 vloeiend. Veeg met drie vingers vanaf de rand van het scherm en wissel moeiteloos tussen apps. Gebruik op die manier tot drie verschillende apps tegelijk.

Krachtige processor

De 2.26 GHz quad-core processor van de G2 smartphone heeft altijd kracht over. Ieder van de vier kernen kan zelfstandig taken vloeiend en snel uitvoeren en dus kunnen meerdere apps moeiteloos naast elkaar draaien.

Jelly Bean

Laat alles net even nog vlotter verlopen met Android's laatste OS innovatie, Jelly Bean 4.2.2. U ervaart geavanceerde functionaliteiten, een vlotte multitasking en een verbeterde interactiviteit op de LG G2 smartphone.

Herkenning van andere apparaten

De LG G2 herkent meteen aangesloten apparaten. Sluit bijvoorbeeld een hoofdtelefoon aan en de G2 laat meteen de bijpassende media-apps zien. Zo kunt u direct beginnen met muziek luisteren of video’s kijken. Sluit u een USB-connector aan, dan weet uw smartphone dat het tijd is om op te laden, bestanden te versturen of media te synchroniseren.

Lange autonomie

Met de lange autonomie van de batterij van de G2 kunt u de smartphone een hele dag door gebruiken. De batterij heeft een capaciteit van 3.000 mAh en maakt gebruik van de SiO+ technologie. De batterij gaat bijzonder efficiënt om met zijn energie, waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de autonomie van uw telefoon.

img1 img1

Koop nu uw witte LG G2 smartphone

 1. 5,2 inch Full HD IPS-scherm
 2. 2,26 GHz quad-core processor
 3. 13 Mp OIS-camera
koop nu

Koop nu uw zwarte LG G2 smartphone

 1. 5,2 inch Full HD IPS-scherm
 2. 2,26 GHz quad-core processor
 3. 13 Mp OIS-camera
koop nu

LG Nexus 5 smartphone

De Nexus 5 brengt het beste van LG en Google samen in een slimme en snelle smartphone. Dit toestel is voorzien van een 8 Mp OIS-camera met HDR+, een krachtige quad-core processor en een Full HD IPS display van 5 inch.

Snel reagerend scherm

Het 5 inch Full HD IPS-scherm van de LG Nexus 5 laat u alle details in levendige, levensechte kleuren zien. De geavanceerde In-Cell Display-technologie gebruikt minder lagen. Daardoor maakt deze technologie scherpere beelden mogelijk met minder spiegeling en biedt het een twee keer zo snelle reactie op aanraakbediening.

Groot kleurenbereik

De Nexus 5 is uitgerust met een 8 Mp OIS-camera met een geavanceerde technologie waarmee u levendige foto’s maakt met een groot kleurenbereik en een ideale lichtgevoeligheid. Optical Image Stabilization stabiliseert iedere foto. Zelfs als u met trillende handen fotografeert levert deze smartphone scherpe en heldere beelden.

Geavanceerde beeldtechnieken

Leg memorabele momenten vast met hulp van geavanceerde beeldtechnieken als HDR+, dat meerdere belichtingen tot één perfect shot combineert met levendige beelden overdag en scherpe foto’s in de avond. Photo Sphere creëert 360 graden-uitzichten, zodat u alles rondom u makkelijk vastlegt en deelt. Google+ maakt foto’s automatisch geslaagd. Dankzij Google+ creëert u animaties, panorama’s, fotocollages en meer van de foto’s die u maakt.

Snelle connectiviteit

Combineer de snelle connectiviteit van 4G LTE en Wi-Fi met de geavanceerde kracht van de quadcore Snapdragon 800 processor en het vernieuwde Android 4.4 KitKat en u racet door games en websites en switcht tussen apps met slechts een veeg van uw vinger.

Google-ervaring

Zeg “OK Google” en start een zoekopdracht, verstuur berichten, vraag route-aanwijzingen of speel muziek af. Veeg omhoog om Google Now-kaarten te bekijken en vind de laatste compleet gepersonaliseerde informatie.
Google Maps maakt navigeren makkelijk. Kom te weten waar er files zijn en ontwijk ze, verken een onbekende stad of ontdek nieuwe lokale favorieten zoals de beste plekjes om te eten, te shoppen, te spelen en meer.
Google Hangouts brengt gesprekken tot leven met foto’s, ‘emoji’ en gratis videogesprekken voor groepen. Deel alles simpel met vrienden en familie op Google+ of andere social media.
Tik op uw Nexus 5 smartphone om te betalen in winkels met Google Wallet of andere apps die de NFC-technologie gebruiken. Betalingen onderweg worden makkelijk en snel.

img1

Koop nu uw LG Nexus 5 smartphone van 16 Gb

 1. 5 inch Full HD IPS-scherm
 2. 2,26 GHz quad-core processor
 3. 8 Mp OIS-camera
koop nu

Koop nu uw LG Nexus 5 smartphone van 32 Gb

 1. 5 inch Full HD IPS-scherm
 2. 2,26 GHz quad-core processor
 3. 8 Mp OIS-camera
koop nu

LG G Pad tablet

De LG G Pad 8.3 past in de palm van uw hand en heeft een krachtige 1,7 GHz quadcore processor en een 8,3 inch IPS-beeldscherm, die samen zorgen voor een intense beleving. U maakt het heldere display wakker met KnockON. Met QPair communiceert de tablet naadloos met uw smartphone: ontvang en beantwoord berichten direct op uw tablet en gebruik de internetverbinding van uw smartphone op uw tablet wanneer u onderweg bent.

Levendige beelden

De LG G Pad is groot genoeg om films in 1920x1200 Full HD volledig tot hun recht te laten komen en toch compact genoeg om in uw hand en binnenzak te passen. Het IPS display levert natuurgetrouwe kleuren vanuit iedere kijkhoek. Door de 273 ppi Full HD resolutie kunnen haarfijne scherpe beelden tot in de kleinste details worden weergegeven. Geniet van uitermate hoge kwaliteit in details en een helder beeld.

Comfortabel en draagbaar

Door de rand van slechts 7,2 mm om het scherm heen, lijkt de G Pad groter dan hij is. U profiteert optimaal van het compacte formaat doordat u uw LG tablet overal mee naartoe kunt nemen.

Quad-core processor

U doet wat u maar wilt, zoveel u maar wilt dankzij de quad-core processor van 1,7 GHz . Soepel browsen en vloeiend games spelen kunt u via de lange batterijduur op de LG G Pad 8.3.

Multi-user functie

De LG G Pad 8.3 is een tablet voor iedereen en laat u met een gerust hart door iedereen gebruiken. U blijft ervan verzekerd dat uw persoonlijke data privé blijven. Zo laat u ook anderen zorgeloos genieten van wat deze tablet te bieden heeft.

Slim en overzichtelijk multitasken

Switch tussen 3 verschillende apps door de schermen weg te vegen, links of rechts met drie vingers, op deze manier blijft het overzichtelijk en is het eenvoudig multitasken tussen verschillende schermen. Multitasking gebeurt heel overzichtelijk met de LG G Pad. Via QSlide kunt u tot twee speciale apps (Video, Internet, Memo, Calendar, Contact, Email, en File Manager) transparant en in elk formaat boven op een andere app draaien. Zo hoeft u uw film niet te onderbreken als u even snel een afspraak wilt invoeren.

KnockOn

Tik twee keer op het scherm en ga meteen aan de slag met de LG G Pad. Ga terug naar de slaapstand door twee keer te tikken op het startscherm. U hoeft niet meer te zoeken naar de goede knop.

QPair

Met QPair verbindt u uw LG G Pad 8.3 eenvoudig met uw smartphone. U kunt berichten die op uw telefoon binnenkomen, lezen én beantwoorden op uw tablet. U ziet ook wie er belt wanneer uw telefoon in een andere ruimte ligt.

Eenvoudig delen

Via de G Pad kunt u eenvoudig content kopiëren of overzetten van ‘slimme’ apparaten naar een Smart TV. Zo sluit u via diverse draadloze streamingtechnieken, waaronder natuurlijk Wi-Fi, Wireless Display (WiDi), Wi-Fi Direct, Miracast en NFC (Near Field Communication), uw apparaat eenvoudig aan op uw Smart TV.

Koop nu uw witte LG G Pad tablet

 1. 8,3 inch Full HD IPS-scherm
 2. 1,7 GHz quad-core processor
 3. Android Jelly Bean
koop nu

Koop nu uw zwarte LG G Pad tablet

 1. 8,3 inch Full HD IPS-scherm
 2. 1,7 GHz quad-core processor
 3. Android Jelly Bean
koop nu
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters