De nieuwe LG G3: Eenvoud maakt kracht

Uw LG G3 Smartphone

Ontdek een smartphone boordevol kracht en intelligente software in een elegant en sober design met de gloednieuwe LG G3 smartphone.

  1. 5.5-inch Quad HD touchscreen
  2. Geavanceerde OIS-camera
  3. Intelligente software
Acheter

Licht en oogstrelend design

Wanneer u de LG G3 ziet, weet u meteen: hier gingen liefde voor design en zin voor gebruiksgemak hand in hand. De smartphone werd uitgewerkt in een klassiek metallic omhulsel. Hierdoor werd het gewicht verminderd. Bovendien zijn ook de zijkanten dunner, zodat u de smartphone gemakkelijk met één hand kunt bedienen.

Hoogwaardige beeldkwaliteit

Of u nu foto’s of video’s wilt bekijken, surfen op het internet of spelletjes wilt spelen, u doet dat in de beste omstandigheden. De G3 beschikt over een prachtig Quad HD-display van 5.5 inch. De rand rond het scherm werd verkleind, om meer ruimte aan het scherm te geven. De kleuren van uw beelden zullen van het scherm spatten en u zult versteld staan van de scherpte van uw foto’s.

Intuïtieve bediening

Het scherm is tegelijkertijd ook een hoogwaardig touchscreen dat reageert op de kleinste aanrakingen. Daarnaast maakt het “Smart Keyboard” typen gemakkelijker en sneller en vermindert het de fouten. Zo kunt u de grootte van het toetsenbord aanpassen, met een eenvoudige handeling woorden vervolledigen en snel eventuele fouten verbeteren.

Fotograferen als een professional

Waar u ook bent, wat er ook gebeurt: u zult alles kunnen vastleggen zoals een professional. De G3 werd uitgerust met een hoogwaardige camera die beschikt over Optical Image Stabilization. Deze functie vermindert waas en bewegingen in het beeld, voor mooiere foto’s. De ingebouwde Laser Auto Focus meet de afstand tussen het onderwerp en de camera en stelt zo heel snel scherp. U kunt ook heldere en gedetailleerde foto’s nemen, zelfs bij verminderd licht. De Dual Led Flash gebruikt twee verschillende kleuren in het licht, zodat uw foto’s er natuurlijker uitzien wanneer u de flits gebruikt.

Intelligentere software

Met de LG G3 heeft u ook niet langer last van een overvolle smartphone boordevol ongebruikte apps. Om te beginnen bevat de smartphone veel minder vooraf geïnstalleerde apps en sommige van deze apps kunnen ook verwijderd worden, zodat u meer vrije ruimte heeft. Bovendien worden via Smart Cleaning de apps verwijderd die u al lang niet meer heeft gebruikt. De functie ‘Call Log-based Reminder’ houdt u op de hoogte van gemiste oproepen, en via de Location Based Reminder kunt u uw gsm aanpassen aan uw locatie, door bijvoorbeeld verbinding te maken met het Wi-Fi netwerk. Tenslotte is er de Circle Window, waarop de zes meest gebruikte apps getoond worden zodat u ze snel kunt openen.

Altijd bereikbaar

U hoeft ook niet langer een platte batterij te vrezen. De batterij van de LG G3 is immers verwijderbaar, zodat u haar kunt vervangen door een volledig opgeladen batterij en gewoon verder kunt werken met uw smartphone. Bovendien kunt u de G3 opladen via een draadloos oplaadstation, zonder u nog zorgen te moeten maken over kabels.
Pin It
Uw LG G3 Smartphone
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters