LG InstaView Door-in-Door
De Amerikaanse koelkast waar je doorkijkt

LG innoveert met zijn nieuwe Amerikaanse koelkast uitgerust met het InstaView Door-in-Door-systeem: een slimme koelkast die je dagelijkse leven verandert.

De LG Instaview Door-in-Door is een verrassende Amerikaanse koelkast in roestvrij staal, met een elegant design en innovatieve prestaties. Het is een van de meest hightech koelkasten en een van de zuinigste van het moment. Hij is beschikbaar in twee versies: GSX961NEAZ en GSX960NEAZ, beide uitgerust met de InstaView Door-in-Door-technologie.

LG Instaview Door-in-Door banner

InstaView Door-in-Door: Sesam, open u!

Dankzij het InstaView Door-in-Door-systeem van LG is deze koelkast uitgerust met een venster in de deur, waardoor je in een oogopslag ziet wat er in de koelkast staat. Klop tweemaal op de ruit en de ledverlichting gaat aan om je een blik te gunnen in je koelkast, zonder dat je de deur moet openen!
Een innovatief, slim, handig, cool, maar vooral ook zeer ecologisch systeem. Je bent immers niet verplicht om de koelkast te openen om te zien wat erin staat en zo verlies je geen gekoelde lucht. Je bespaart dus energie door het verlies aan koude lucht terug te brengen met 41%.
Wat er nog nieuw is? Een kleinere deur in de deur. Dit deurtje klikt makkelijk open voor een snelle toegang tot de producten die je het vaakst gebruikt. Een unieke functie voor een Amerikaanse koelkast die je het leven echt makkelijker maakt.

Een opgeruimde koelkast staat netjes

De Amerikaanse koelkast LG Instaview biedt tal van opbergopties. Zo is hij uitgerust met een multifunctionele bak in de vorm van een lade, die de perfecte plek vormt voor het bewaren van bijvoorbeeld beleg en kaas op de perfecte temperatuur. In de handige flessenvak bewaar je tot 4 flessen schuimwijn op de ideale temperatuur.
LG heeft zijn InstaView Door-in-Door-koelkasten ook uitgerust met het SpacePlus Ice System. Een ijsblokjesdispenser met een slank design, geïntegreerd in de deur, waardoor opbergruimte wordt gewonnen in de diepvriezer.

Een hightech Amerikaanse koelkast voor een optimale bewaring

Er zit een waaier van innovatieve technologieën in de LG InstaView Door-in-Door, zoals het Moist Balance Crisper-rekje. De vernieuwende opengewerkte honingraatstructuur zorgt voor het ideale vochtigheidsniveau. Met de FRESHBalancer-technologie kan je met behulp van een schakelaar je fruit en groente heerlijk vers houden door de vochtigheid in te stellen op het gepaste niveau. En dan is er nog de Smart ThinQ-app. Hiermee kan je je Amerikaanse koelkast controleren en een diagnose stellen van op je smartphone. Zelfs als je niet thuis bent, dus. Zo kan je makkelijk de temperatuur van de koelkast regelen, de functie voor snel invriezen Express Freeze bedienen en je koelkast controleren door even op je smartphone te drukken.

Nog meer energiebesparing dankzij de lineaire compressor Inverter

Wanneer je een koelkast koopt, is het energieverbruik een van de belangrijkste criteria waarmee je rekening houdt. Dankzij de lineaire compressor Inverter, ontworpen door LG, bespaar je extra energie dankzij de aanpassing van het mechanisme voor technische efficiëntie. De lineaire compressor Inverter van de LG InstaView Door-in-Door biedt je tot 32% energiebesparing, maar ook een uitstekende duurzaamheid en een optimale temperatuurcontrole om je voedingsmiddelen langer vers te houden.

Ook zonder wateraansluiting mogelijk

Goed om weten: het model GSX961NEAZ is ‘No Plumbing’, wat betekent dat de koelkast niet wordt aangesloten op de waterleiding. Met andere woorden je geniet van een fris drankje dankzij de dispenser voor water en ijsblokjes, ZONDER aansluiting op de waterleiding!

Ontdek de Amerikaanse koelkast InstaView Door-in-Door van LG nu, online of in je dichtstbijzijnde Vanden Borre-winkel.

product

Jouw LG GSX960NEAZ

  • InstaView deur-in-deursysteem
  • Snelle toegang tot je producten
  • Lineaire compressor Inverter
Koop nu
product

Jouw LG GSX961NEAZ

  • InstaView deur-in-deursysteem
  • No Plumbing: intern waterreservoir
  • Lineaire compressor Inverter
Koop nu

Nuttige links

  1. Bekijk de LG GSX960NAEZ
  2. Bekijk de LG GSX961NAEZ
  3. Bekijk alle LG InstaView-modellen
  4. Bekijk alle Amerikaanse koelkasten van LG