Light up your World met LG OLED! <br> Laat je fascineren door de meest heldere zelfoplichtende OLED

Light up your World met LG OLED!
Laat je fascineren door de meest heldere zelfoplichtende OLED

De nieuwste OLED-tvís van LG bieden de beste OLED-beeldkwaliteit met levendige kleuren en scherpe beelden voor een uitstekende kijkervaring. En ze zijn beschikbaar in een groot aantal schermformaten. Maak kennis met de LG OLED 2022 line-up bij Vanden Borre en ontdek waarom LG OLED al 9* jaar de meest verkochte OLED-tv op rij is.
(*bron: Omdia. Aantal leveringen, 2013-2021. Resultaten zijn geen aanbeveling van LG Electronics. Vertrouwen in deze resultaten zijn op risico van de derde partij)

LG OLED: al jaren de absolute top <br> Nu: met OLED Evo een nieuwe evolutie

LG OLED: al jaren de absolute top
Nu: met OLED Evo een nieuwe evolutie

LG OLED Evo is het meest geavanceerde beeldscherm van LG tot op heden. Je ervaart en ziet het verschil met perfecte zwarttinten via zelfoplichtende pixels voor betere kleuren, contrast en beeld. De pixels zetten zichzelf aan en uit zonder backlight, zodat donkere gebieden extreem donker blijven en lichte uitzonderlijk licht zijn.
 
De helderheid wordt nog verder verbeterd door de nieuwe functies Brightness Booster (C2-serie) en Brightness Booster Max (G2-serie). Die worden mogelijk gemaakt door de verhoogde verwerkingskracht van de α9 Gen 5-processor. LG OLED Evo-technologie biedt hierdoor betere helderheid en details voor hyperrealistische beelden die bijna van het scherm spatten. 

<
De intelligente processor

De intelligente processor

De nieuwe en verbeterde LG α9 Gen 5-processor (in C2- en G2-serie) maakt gebruik van een zelflerend algoritme om de opschalingsprestaties van de nieuwste LG OLED-tv’s te verbeteren. Zo krijgen beelden een meer driedimensionale kwaliteit door elementen op het scherm beter van elkaar te onderscheiden. Bovendien verbetert de nieuwste processor van LG de geluidskwaliteit via de AI Sound Pro-functie. Hierdoor kunnen de ingebouwde luidsprekers van de televisies tot virtueel 7.1.2 surroundsound produceren.
 
Daarnaast beschikken de modellen met de processor over het nieuwe Dynamic Tone Mapping Pro Algorithm. Dit algoritme verwerkt afzonderlijk meer dan 5.000 gebieden op het scherm en verbetert ze om een levendiger en gedetailleerder beeld te produceren, ongeacht de heldere of donkere tonen van het beeld. 
 
 

Verbluffende details

Verbluffende details

De nieuwste OLED's van LG zijn de eerste tv's die Dolby Vision IQ met Precision Detail gebruiken. Deze nieuwe technologie haalt nóg meer uit Dolby Vision-content. Je krijgt details te zien in zowel lichte als donkere gebieden die voorheen niet goed zichtbaar waren. En voor een net zo meeslepende audio-ervaring leveren de nieuwe OLED-tv's Dolby Atmos-ruimtelijk geluid via hun luidsprekersysteem.

Geoptimaliseerd voor gamers

Geoptimaliseerd voor gamers

Uniek op het gebied van pc- en consolegaming bieden de LG OLED-tv's een responstijd van 0,1 milliseconde (GtG), een lage input lag en tot vier HDMI-poorten die meerdere HDMI 2.1-functies ondersteunen. Daarnaast is cloudgaming nu ook beschikbaar op LG OLED via ingebouwde ondersteuning voor Google Stadia en GeForce NOW. 
 
Met behulp van het Game Optimizer-menu kan je snel schakelen tussen gespecialiseerde gamefuncties en presets. Bijvoorbeeld de Dark Room Mode, die de schermhelderheid aanpast voor een betere gamingervaring in donkere ruimtes, net als een sportmodus die aansluit bij first-person shooters, RPG’s en realtime strategische games.
 
 

Gepersonaliseerd kijken

Gepersonaliseerd kijken

De volledige selectie van OLED-tv’s wordt geleverd met webOS 22, de nieuwste versie van LG's innovatieve Smart TV-platform. webOS 22 biedt een aantal nieuwe personalisatieopties, waaronder aanpasbare gebruikersprofielen. Met deze optie kan elk lid in je gezin de kijkervaring aanpassen en gemakkelijker toegang krijgen tot zijn/haar favoriete kanalen, apps en services.

 
Het platform van LG biedt ook andere innovatieve functies, zoals Always Ready. De tv wordt een mediadisplay wanneer deze niet in gebruik is. Via Home Dashboard kan je dan weer eenvoudig actieve bronnen, bv. gameconsoles en blu-rayspelers, controleren, net als alle smart home-toestellen die met de televisie verbonden zijn. Ten slotte kunnen de sportfans onder ons met Sports Alert hun favoriete teams in meerdere competities volgen en allerlei meldingen instellen, zoals de starttijd van de wedstrijd en de uiteindelijke score.
 

A2: het instapmodel voor 4K OLED

De A2-serie is het instapmodel voor 4K OLED. Het levert haarscherpe beelden en intense zwartwaardes. Met Cinema HDR ontdek je details die je nooit eerder zag. De A2-televiestoestellen beschikken over een α7 Gen5 AI-processor.

C2: ultieme bioscoop- en gamingervaring

De C2-serie is uitgerust met OLED Evo, Brightness Booster, wat 20%* meer helderheid levert voor meer detail in de lichtere beelden, en het Dynamic Tone Mapping Pro Algorithm. Door de krachtige AI α9 Gen5-processor verlies je geen enkel beeld of detail tijdens je film- of gamingervaring.
 
De serie is dit jaar ook voorzien van dunnere randen die helpen om je een nog meer meeslepende kijkervaring te bieden. Het hoogtepunt is de 65-inch LG OLED Objet Collection met OLED Evo-technologie. Dit bijzondere scherm combineert een unieke vormfactor met een ingetogen, minimalistische stijl die elke omgeving aanvult. De C2-serie is ook beschikbaar in heel wat andere beeldformaten, van het kleinste formaat (42 inches) tot maar liefst 83 inches. 

*42/48C2 zijn niet inbegrepen in de Brightness Booster-test.

G2: het summum binnen de OLED 4K-tvís

In de G2-serie komt alles samen: de OLED Evo-techniek, het Dynamic Tone Mapping Pro Algorithm, het minimalistische design, de homecinema features en de compatibiliteit met next-gen gamingconsoles. De piekhelderheid ligt 30% hoger door de Brightness Booster Max.

En dankzij het verfijnde Gallery Design van de G2-serie kan je de televisie tegen de muur monteren voor een naadloze en verfijnde uitstraling, terwijl het scherm opgaat in de omgeving. Het grootste televisieformaat van de G2-serie is maar liefst 97 inches. Dit extreem grote formaat zal beschikbaar zijn in de tweede helft van het jaar.

Action LG OLED

Krijg tot €2000 terugbetaald bij aankoop van een deelnemende LG-televisie. De actie is geldig van 25/04/22 t.e.m. 30/06/22. Voor meer informatie, de deelnemende modellen en de actievoorwaarden: klik hier.

Zin om een LG OLED-tv in huis te halen? Ontdek het gamma in je favoriete Vanden Borre-winkel , vraag advies aan een verkoper en maak je keuze!

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters