Vťťl scherm, amper randen

Wist je dat LG nu uitpakt met de eerste smartphone uit zijn nieuwe Q-serie? Zijn voordelen op een rij: de LG Q6 ligt perfect in de hand, beschikt over een groot scherm, een krachtige batterij, een prachtig design, een uitzonderlijke camera en zoveel meer om te ontdekken.

Multitasking op zín best

Wie zegt dat multitasken op je smartphone onmogelijk is? Met zijn full hd-scherm van 5,5 inch met FullVision-display is browsen, gamen en multitasken kinderspel.

Dankzij de 18:9-beeldverhouding verdeel je het scherm van de LG Q6 in twee perfect vierkante vensters, zowel verticaal als horizontaal. Je kan ook de vierkante camera-modus gebruiken om bijvoorbeeld twee beelden samen te voegen in één.

Robuust, licht en afgerond design

Het ontwerp van de LG Q6 werd flink doordacht! Het metalen frame waar de camera in verzonken is, bestaat uit een ultrasterke aluminium-legering die vaak wordt gebruikt in de lucht- en scheepvaart.
Het bijna randloze scherm met mooie afgeronde hoeken benut de grootte van het scherm optimaal. Een design om bij weg te smelten dus! Bovendien werd er een thermisch koelsysteem toegevoegd. Waarom? Wel, zo’n systeem minimaliseert de interne opwarming. Zo kun je je smartphone lange tijd blijven gebruiken.

Say cheeeeeese!

Wist je dat de LG Q6 over gezichtsherkenning beschikt? Je smartphone ontgrendel je nu (letterlijk) met de glimlach. Snel en eenvoudig! De verbeterde technologie belooft ook een nieuw niveau van veiligheid. Daarnaast onderging het toestel accutests die veeleisender zijn dan de internationale norm. Zo garandeert LG de lange levensduur en betrouwbaarheid van de nieuwe LG Q6.

Selfies ŗ volontť

Goed nieuws voor alle selfieliefhebbers! De LG Q6-smartphone is voorzien van een selfie-camera die je foto’s tot in de kleinste details vastlegt. Ook bij een groepsfoto? Tuurlijk, dankzij de frontcamera met 100° groothoek past heel je vriendengroep op je selfie. En voor de social media fans bestaan er 4 innovatieve ’Square’-cameramodi die je inspiratie geven voor je posts. Laat die likes maar komen!

Haal de LG Q6-smartphone nu in huis via de webshop of ga langs bij je dichtstbijzijnde Vanden Borre-winkel.

product

Jouw LG Q6-smartphone

  • Makkelijk multitasken
  • Robuust en licht design
  • Ideaal voor selfies
Koop nu

Nuttige links

  1. Bekijk de LG Q6 Black
  2. Bekijk alle smartphones van LG