Het wordt een sportieve zomer!
De beeldkwaliteit van LG OLED voor de beste prijs

Profiteer van de zomersolden om je een tv cadeau te doen met een superieure beeldkwaliteit. De A1-reeks van de LG OLED -tv's staat garant voor gedetailleerde beelden, een verbeterde helderheid, pakkende contrasten en een adembenemend geluid. Voor een zeer interessante prijs geniet je tijdens de grote sportmomenten van deze zomer, zoals de Tour de France en de Olympische Spelen in Japan, van een unieke luminositeit.

De Oled A-reeks van LG, wat is dat?

Voor zijn A-reeks bedacht LG een gamma tv-toestellen met de OLED-lichttechnologie voor een lagere prijs. Met 4 schermformaten (48, 55, 65 en 75 inches) biedt de A-reeks alle voordelen van OLED: realistische weergave van alle sportevenementen, snelle weergave voor vloeiende games, een haarscherp beeld voor een echte bioscoopervaring en ten slotte een fijn, elegant en artistiek design dat perfect past in elk interieur.
 

Thuismatch

Thuismatch

Wil je elke voetbalmatch met je favoriete ploeg volgen alsof je zelf op het veld staat? Met de LG OLED van 77 inches lijkt het alsof elke wedstrijd een thuismatch is. Nooit alleen, altijd samen! Op het gigantische scherm zie je elk doelpunt tot in de kleinste details. En dankzij de brede kijkhoekkrijg je altijd een geweldig zicht, waar je ook zit. 
 
Beleef elke sportwedstrijd zoals het er echt aan toegaat, met vloeiende en snelle acties. Omdat de LG OLED-tv's zijn uitgerust met zelfoplichtende pixels die één voor één oplichten, tonen ze je snel bewegende voetballers met minder onscherpe beelden dan ander tv-toestellen zoals die met LED-backlight.

Supporteren tot het einde

Supporteren tot het einde

Hou je van sport? Activeer dan de meldingen, zo word je verwittigd zodra je favoriete ploeg op het veld komt. Basketbal, voetbal, hockey … Je hoeft alleen maar te kiezen in de app sports alert, en natuurlijk kan je meerdere sporten kiezen! Bij elke nieuwe match verschijnt er een kleine afbeelding op het scherm en hoef je enkel te roepen om te beginnen kijken.  

Bioscoopwaardig beeld en geluid

Bioscoopwaardig beeld en geluid

De A1-reeks van de OLED-tv's van LG beloven je grootse prestaties dankzij een haarscherpe beeldkwaliteit. Met perfecte zwarttinten en 100% natuurgetrouwe kleuren kan je je favoriete films en series bekijken zoals de regisseur ze voor ogen had. Het beeld wordt automatisch aangepast aan de content dankzij Dolby Vision IQ, terwijl Dolby Atmos je een multidimensioneel surroundgeluid garandeert. Bovendien worden je ogen beschermd tegen schadelijk blauw licht dankzij  de Eye Comfort display.

Game over voor de concurrentie

Game over voor de concurrentie

De OLED-tv van LG biedt een snelle respons, de laatste gamefunctionaliteiten en een vlottere gamebeleving met 120 Hz display. Het lijkt wel of je samen met de spelers op het veld of in de zaal staat, zo realistisch is je beleving dankzij de gesynchroniseerde en vloeiende grafische resultaten, een content met hoge resolutie en snelle bewegingen. Dat wordt allemaal mogelijk gemaakt door de snelle responstijd van 1 ms van de A1-reeks van LG OLED en de features ALLM ent eARC die voldoen aan de recentste HDMI 2.1-specificaties  
 
LG ging ook in zee met Xbox om al het potentieel van de laatste games te kunnen benutten. Voeg daarbij de verbluffende beeldkwaliteit en de ultrasnelle responstijd van OLED en je bent zeker dat je altijd het beste haalt uit je games. 

Eindeloos betere contrasten

Eindeloos betere contrasten

Eenzelfde beeld kan er heel anders uitzien naargelang de weergavetechnologie van je tv. De LG OLED-tv's zijn uitgerust met zelfoplichtende pixels die oplichten en uitdoven om je absolute zwarttinten en eindeloze contrasten te garanderen. Bij led- en mini-led tv's is dat anders: zij gebruiken een achtergrondverlichting die niet zelf oplicht. Resultaat? Geen absolute zwarttinten en een mogelijk halo-effect. Bij zelfoplichtende pixels daarentegen is er geen lichtdoorval en halo.  Integendeel, de zwarttinten zijn perfect en de beeldkwaliteit is veel beter.  

De Gallery-stand: ontworpen om gezien te worden

De Gallery-stand: ontworpen om gezien te worden

Dankzij de Gallery stand kan je je prachtige OLED-tv plaatsen waar je maar wil. Deze elegante metalen driepoot is geschikt voor alle OLED-modellen van 48 tot 77 inches. De kabels zijn ingewerkt in de structuur voor een ultraverzorgde afwerking. En dankzij de ingebouwde beugel kan je makkelijk kleine apparaten bevestigen op de achterkant van je tv.

Verbluffende technologieŽn

Verbluffende technologieŽn

In de LG OLED A1-tv zit een revolutionaire chip die je een spectaculaire kwaliteit belooft bij alles wat je bekijkt. De α7 Gen4 AI Processor 4K gebruikt grondige algoritmen om de content te analyseren en optimaliseren. Beeld en geluid worden automatisch ingesteld. 
 
Hou je van gamen? Met de LG OLED A1-tv's kan je een veel breder kleurenpalet activeren en de beelden ook bij snelle bewegingen scherp houden dankzij de functie Game Optimizer

Koop nu een LG OLED-tv en krijg tot 500 euro terugbetaald. Deze actie is geldig tot 1 augustus 2021.

Zin om een LG OLED-tv in huis te halen? Ontdek dit staaltje van technologie in je favoriete Vanden Borre-winkel, vraag advies aan een verkoper en maak je keuze.
 

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters