De LG-soundbars: een totaalbelevenis met een topgeluid

De LG-soundbars: een totaalbelevenis met een topgeluid

De festivalzomer komt eraan! Was je te laat om een ticket te kopen? Geen nood. Breng de festivalweide naar je woonkamer met de soundbars van LG! Ze zijn intuïtief, beschikken over een knap ontwerp en tillen je kijk- en luisterervaring naar een hoger niveau. Ben je echt op zoek naar een totaalbelevenis? Laat dat maar over aan de Dolby Atmos- en DTS X-technologieën.

Een soundbar die je midden in de actie plaatst

Een soundbar die je midden in de actie plaatst

Een spannende actiescène alsof je er zelf was, een match waarbij je de sfeer in het stadion kan voelen of een game die je laat opgaan in het verhaal? Komt in orde! Je films komen tot leven met het uitstekende en realistische geluid van LG. Het merkt past het geluid aan het beeld aan dankzij Meridian en spitstechnologieën als Dolby Atmos en DTS X.

Geniet van een heel zuivere klank met de DSP11RA-soundbar. Hij levert een geluid met een hoge resolutie van 24 bits/192 kHz. Net als bij de DSP9YA-soundbar heb je het gevoel dat je de actie meemaakt. De up-firing luidsprekers aan de achterzijde laten het geluid tegen het plafond en de muren weerkaatsen, zodat het boven en om je heen zou weerklinken.

Ok Google, speel een nieuwe aflevering af

Ok Google, speel een nieuwe aflevering af

Geen zin om een afstandsbediening te gebruiken om je favoriete serie of playlist te starten? Bedien de LG-soundbar gewoon eenvoudig met je stem. Hij is compatibel met de stemassistenten van Google en Amazon. Hij werkt ook met externe toestellen dankzij de ondersteuning van Android en iOS.

Een perfecte harmonie met de LG-televisies

Een perfecte harmonie met de LG-televisies

Heb je juist een nieuwe LG-televisie gekocht of heb je er al eentje in je woonkamer staan? Top! De LG-soundbars beschikken over een design dat past bij deze televisies om zich volledig te integreren aan je interieur. Voortaan zal je ook van een beter geluid kunnen genieten dankzij de verbeterde 2021 Alpha 9 AI Processor op de LG-televisies.

De recentste modellen bieden je een draadloze verbinding dankzij de LG Wireless Soundsync-functie. Dat is het geval voor de GX-soundbar, perfect afgestemd op de oled-televisies van LG. De LG-soundbars werken uiteraard met eender welke televisie van eender welk merk.

LG zet zich in voor de planeet

LG zet zich in voor de planeet

Maak jij je zorgen om je impact op het milieu? Wel, LG ook! Sinds 2021 produceert LG zijn soundbars met ecologische varianten en gerecycleerd materiaal. Byebye piepschuim en plastic en welkom gerecycleerd karton! Bovendien worden sommige onderdelen van de soundbars zelfs gemaakt van gerecycleerde petflessen.

Ben je geprikkeld door deze technologische pareltjes die zo’n prachtig geluid leveren?
Bestel nu je LG-soundbar of kom hem ontdekken in je favoriete Vanden Borre-winkel.

4,5
€ 119,00 € 149,00

4,3
€ 399,00

4,2
€ 444,00

 
€ 749,00

4,3
€ 649,00
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters