Verruim je horizon

Multitasking op zijn best

Droom je van een smartphone met een tweede scherm? Maak kennis met de LG X Screen. Dankzij het ‘Always-on’-display ontvang je ook meldingen wanneer je smartphone in standby-modus staat. Zo spaar je de batterij en moet je je telefoon minder vaak opladen. De krachtige quadcore-processor van de X Screen zorgt voor een vloeiende multitasking. Switch ook ultrasnel tussen apps en functies.

Selfietime!

Neem je graag overal foto’s met je smartphone? Leg elk waardevol moment van je leven vast in uitstekende kwaliteit dankzij het fototoestel van 13 Mp. Fan van selfies? Gebruik de 8 Mp-camera aan de voorzijde en maak geslaagde, heldere selfies dankzij Gesture Shot. Éen gebaar van je hand volstaat voor de LG X Screen om automatisch af te tellen en zelfstandig te fotograferen. Geen knoppen om op te tikken. Het enige wat jij moet doen is de gewenste pose aannemen! Geniet van een optimale belichting voor al je selfies. Avond of nacht? Je staat altijd perfect op de foto dankzij het heldere, huidkleurige flitslicht.

Strak en modern design

Het glas en het gekleurde frame van deze smartphone zorgen voor een stijlvolle look. Laat je verleiden door het slanke ontwerp (7,1 mm) van deze vederlichte LG X Screen. Duurzaamheid en robuustheid zijn verenigd in het glazen design van deze smartphone. Ook het grote scherm is zeker een extra troef van de X Screen. Bekijk alle details van je foto’s en video’s in high definition.

Slimme functies

Maak het jezelf makkelijk dankzij het nieuwste besturingssysteem voor smartphones van Google: Android 6.0 Marshmallow. Geniet van de grenzeloze mogelijkheden die je hebt. Krijg, bijvoorbeeld, informatie over alles waar je op je LG X Screen naar kijkt via de functie Now on tap. Zeg « OK Google » om een zoekopdracht te starten met je stem.

product

Jouw LG X Screen

  • Groot scherm van 4,9 inch
  • Ideaal voor multitasking
  • Geslaagde selfies, ook in het donker
€ 119,00
of € 30,00 per maand

Nuttige links

  1. Bekijk de LG X Screen
  2. Bekijk alle LG-smartphones
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters