Surface Laptop 3, Surface Laptop Go, Surface Pro 7 of Surface Pro X? Kiezen is Ö winnen!

Er bestaan meerdere modellen op de markt van de Microsoft Surface Laptop en Surface Pro: de Surface Laptop 3, de Surface Laptop Go, de Surface Pro 7 en de Surface Pro X. We stellen ze hieronder aan je voor, ook al kun je eigenlijk niet verkeerd kiezen. Het zijn opnieuw 4 zeer straffe toestellen voor op kantoor, onderweg én thuis.

Microsoft Surface Laptop 3: wanneer elegantie prestatie ontmoet

De Microsoft Surface Laptop 3 is de ideale laptop voor dagelijks gebruik. Hij is snel en biedt een hele dag autonomie. Kies uit 2 formaten die je makkelijk overal meeneemt: 13,5 of 15 inch.

De 13,5-inch modellen zijn uitgerust met een Intel® Core™-processor van de 10de generatie om zware taken snel uit te voeren. Terwijl de modellen van 15 inch een exlusieve Microsoft Surface® editie AMD Ryzen™-processor hebben om je projecten en grafische prestaties tot leven te brengen via creatieve 3D-apps.

Met de Surface Laptop 3-serie, kies je voor een high-end design in mat zwart met een verfijnd metalen klavier. De batterij biedt je tot 11,5 u. autonomie zodat je een hele dag productief blijft. En dankzij de snellaadfunctie laad je je laptop weer voor 80 % op in amper 1 u.

Microsoft Surface Laptop Go: ga geen enkele uitdaging uit de weg

Een stijlvol ontwerp, ongelooflijke prestaties en een krachtige batterij : de Microsoft Surface Laptop Go-modellen bieden je alles wat je wenst in een vederlicht formaat. Het is de lichtste Surface Laptop ooit : met een gewicht van 1110 g. en een dikte van 15,69 mm. Het resultaat? Je neemt hem overal makkelijk mee!

Van vervelende lichtinval tijdens videogesprekken heb je geen last meer dankzij de ingebouwde HD-camera.

Ontgrendel je laptop in een mum van tijd dankzij de OneTouch-technologie. Ze zorgt ervoor dat je snel en veilig toegang krijgt tot al je bestanden. En dankzij Instant On, hervat je snel daar waar je gestopt was.

Microsoft Surface Pro 7: vederlicht en polyvalent

De Microsoft Surface Pro 7 2-in-1 pc vormt de perfecte combinatie tussen de kracht van een pc en de draagbaarheid van een tablet. Of je nu aan je bureau, in de zetel of in de tuin zit, de sterke prestaties zijn altijd op de afspraak.

Met een Intel® Core™-processor, een uitstekende batterij en verbeterde graphics, heb je een uiterst krachtige pc in handen. Voeg hier het Type Cover-toetsenbord, de Surface Pen-stylus en de Surface Arc Mouse-computermuis aan toe en je bent klaar voor een geweldige gebruikservaring.

Werk en ontspan wanneer je het wenst dankzij de snellaadfunctie en de batterij met een lange autonomie tot 10,5 u. En met de Instant On-functie ga je verder waarmee je bezig was enkele minuten of enkele uren geleden en zelfs de dag nadien.

Microsoft Surface Pro X: ultradun en altijd verbonden

Maak altijd en overal verbinding met de Surface Pro X. Surf razendsnel, waar je ook bent, dankzij de 4G LTE-verbinding en de uitstekende autonomie van deze 2-in-1 pc. En voor een gepersonaliseerde gebruikservaring kies je best voor een Type Cover-toestsenbord in de kleur van je keuze.

De Microsoft Surface Pro X is uitgerust met een innoverend aanraakscherm van 13 inch. En dankzij AI (artificiële intelligentie), past de Eye Contact-functie je blik automatisch aan tijdens videocalls, zodat je altijd oogcontact maakt, ook als de lens opzij staat.

Met z’n compacte en lichte formaat, neem je hem eenvoudig overal met je mee. Inderdaad, want de Surface Pro X is amper 7,3 mm dik en weegt slechts 774 g. En met z’n uitstekende autonomie tot 15 uur, staat hij een hele dag voor jou paraat.

Maak je pc compleet met Microsoft 365

Voor een optimale gebruikservaring vervolledig je best je pc met een Microsoft 365-software. Koop je nieuwe Microsoft Surface samen met een Microsoft 365-pack en geniet van 3 maanden extra op je jaarabonnement.

Op zoek naar een krachtige en compacte 2-in-1 pc? Ontdek de Surface Laptop 3, Surface Laptop Go, Surface Pro 7 en Surface Pro X in één onze winkels of op vandenborre.be.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters