Microsoft Surface Pro 4

De tablet die je laptop vervangt

Microsoft Surface Pro 4 combineert alle voordelen van een premium laptop en een tablet. Hij is licht en dun, heeft een prachtig scherm en een batterij die lang meegaat.

Of je nu studeert, werkt of gewoon thuis creatief bezig bent, je hebt een toestel nodig dat even flexibel is als jij. Microsoft Surface Pro 4 is de ideale oplossing om elke taak tot een goed einde te brengen.

Een multimedia-ervaring die je met verstomming zal slaan


Wil je vlot foto’s bewerken, nota’s nemen of schetsen? Geen probleem met het prachtige scherm van 12,3 inch; De hoge resolutie zorgt voor glasheldere tekst en levendige beelden. Ontspan ’s avonds met een leuke serie en laat je meeslepen door het geluid van hoge kwaliteit, met dank aan de Dolby-luidsprekers.

Topprestaties voor al je taken


Neem je Microsoft Surface Pro 4 gerust met je mee. Hij is licht en heeft een autonomie van 9 uur. Jij hoeft nooit meer je zware laptop en oplader mee te zeulen. Bovendien zorgt de Intel® Core™-processor van de 6e generatie voor vlotte en uitstekende prestaties. Je hebt ook alle poorten die je nodig hebt: USB 3.0 voor je accessoires, microSD voor extra opslag en Mini DisplayPort.

Perfect voor Windows en Office


Deze Surface Pro 4 is uitgerust met Windows 10, dat het beste van Windows 7 en 8 combineert, zoals het vertrouwde en verbeterde startmenu. Bovendien werk je dankzij de touch-technologie nog vlotter met Office 365, inclusief Word, Excel en PowerPoint. Ook de Adobe Creative Cloud bedien je nog gemakkelijker.

Schrijf rechtstreeks op het scherm


Met de Surface-pen kan je tijdens een vergadering rechtstreeks nota’s nemen op het scherm. Ze voelt even natuurlijk aan als een echte pen op papier, zodat je je handschrift kunt omzetten in tekst en zelfs PDF’s kunt markeren. Met meer dan 1024 niveaus van drukgevoeligheid en een kortere reactietijd kun je tekenen en schilderen met artistieke precisie.

Een camera om herinneringen te bewaren


Is je zoon of dochter in het buitenland? Skype zonder problemen dankzij de camera van 5 megapixels aan de voorkant van de Microsoft Surface Pro 4. En tijdens verjaardagsfeestjes leg je hem best ook niet te ver weg: achteraan heeft hij een camera van 8 megapixels met automatische scherpstelling, zodat jij prachtige foto’s maakt.

product

Microsoft Surface Pro 4

  • 12,3-inch scherm met hoge resolutie
  • 9 uur autonomie
  • Surface-pen voor nota’s en schetsen
Koop nu
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters