Miele Active

Je multifunctionele bondgenoot!

Ontdek de Miele Active-oven, de praktische en multifunctionele bondgenoot voor al je bereidingen.

Hou je van grillgerechten, gegratineerde schotels en gebraad, maar vind je geen oven die zowel handig als veelzijdig is? Je zoektocht stopt hier! De multifunctionele Miele Active-oven, beschikbaar in de modellen H 2265 Bcs en H 2265 BPcs, is immers jouw perfecte bondgenoot in de keuken.

De Miele Active-oven: praktisch en multifunctioneel

De Miele Active is de multifunctionele oven bij uitstek: eenvoudig in gebruik én volledig. Hij beschikt over een waaier aan handige programma’s geschikt voor al je favoriete gerechten.

Gebraad, grillgerechten, taarten, stoverijen, … De Miele Active verzekert je niet alleen telkens opnieuw een perfecte bereiding, hij zorgt ook voor het snel ontdooien of opwarmen van maaltijden.

Bakplezier met Intensief bakken

De functie Intensief bakken van de Miele Active-oven is de ideale oplossing voor al wie graag bakt. Maak in een handomdraai krokante taartbodems, gegratineerde pizza’s of perfect bereide quiches.

Win tijd met Snel opwarmen

Even een hapje uit het vuistje? Plots vrienden op bezoek? Geen paniek: met de functie snel opwarmen, verlies je geen tijd en bereid je gerechten in een flits.

Heerlijk gebraad met Gratineren

Ben je gek op een lekker braadstuk of ovenschotels? Met je multifunctionele oven en de functie Gratineren mislukken ze nooit. Met de functie Hetelucht Plus kies je een snellere bereiding en bak je het meest delicate vlees tot in de perfectie, voor een resultaat dat niet moet onderdoen voor een toprestaurant.

Het betere grillwerk dankzij de Grill met luchtcirculatie!

Voor geslaagde grillgerechten en heerlijke barbecue-avondjes is er de functie Grill met luchtcirculatie. Kip, eend, gebraad, … Met de Miele Active-oven geniet je van vlees dat krokant is aan de buitenkant en heerlijk mals aan de binnenkant.

PrecisiewerkÖ

De temperatuur in de oven wordt geregeld tot op de graad om ook de meest delicate bereidingen te doen slagen, zoals heerlijke macarons of luchtige soufflés.

Een oven met een grote capaciteit

Met de Miele Active-oven heb je nooit plaatsgebrek. Deze ruime multifunctionele oven is geschikt voor elke hoeveelheid, dankzij zijn XL-bereidingsruimte van 76 liter.

Een 100% veilige oven voor het hele gezin

Als een nieuwsgierig kind in de buurt van een oven komt, is een ongeluk snel gebeurd! Gelukkig denkt de Miele Active-oven aan de veiligheid van het hele gezin.

Hij is uitgerust met een afkoelingssysteem waardoor de bedieningszone, het handvat en ook de oppervlakken rond de oven op een lage temperatuur blijven. De warmte aan de buitenkant van de ovendeur wordt beperkt dankzij een structuur met meerdere lagen.

Komen je kindjes graag overal aan? Wees dan dubbel voorzichtig en vergrendel de ovendeur met de functie automatische vergrendeling.

Een zelfreinigende oven

Laat je oven zichzelf reinigen met de pyrolyse-functie. Tegen een zeer hoge temperatuur smelten vetten en etensresten. Verwijder nadien makkelijk de overgebleven assen.

Om bovendien te vermijden dat je de oven vaak moet reinigen, stelde Miele een zelfreinigend systeem op punt dat vetten voortdurend verwijdert tijdens elke bakbeurt.

Maak hem supermakkelijk schoon!

De Miele Active vraagt weinig onderhoud. Je oven schrobben tot hij weer blinkt, behoort tot het verleden! Je wint veel tijd, dankzij de verschillende onderhoudsfuncties voor een onberispelijke hygiëne.

PerfectClean: een eenvoudig onderhoud

Goed nieuws! De meeste elementen van deze multifunctionele oven zijn ‘antiaanbak’, dankzij de gebrevetteerde oppervlaktebehandeling PerfectClean. Uren schrobben is dus niet nodig. Gewoon even afwassen met een zachte doek en elke vlek verdwijnt.

Om het je nog wat makkelijker te maken, is de ovendeur van de Miele Active volledig glad. Ze heeft geen randjes of hoekjes en kan dus in een handomdraai worden schoongemaakt.

Wil je ook genieten van de voordelen van deze multifunctionele oven? Je vindt de modellen van de Miele Active-oven in onze Vanden Borre-winkels of op www.vandenborre.be.

product

Jouw Miele H 2265 Bcs

  • Grote ovenruimte van 76 liter
  • Nauwkeurige temperatuurregeling
  • PerfectClean: unieke antiaanbaklaag
product

Jouw Miele H 2265 BPcs

  • Grote ovenruime van 76 liter
  • Nauwkeurige temperatuurregeling
  • Pyrolyse: zelfreinigend op 3 niveaus

Nuttige links

  1. Bekijk de Miele H 2265 Bcs
  2. Bekijk de Miele H 2265 BPcs
  3. Bekijk alle ovens van Miele