Miele TwinDos†: dubbele wasinnovatie

Met TwinDos blijft Miele innoveren: terwijl het wasresultaat beter en beter blijft worden, hoef jij minder en minder tijd te besteden aan je was. Want de TwinDos-technologie gebruikt 2 unieke wasmiddelen die je wasmachine zelf doseert. Handig, efficiënt én zuinig!

Vuil en vet verwijderen met UltraPhase 1 en 2

Miele ontwikkelde 2 vloeibare wasmiddelen voor TwinDos-machines. UltraPhase 1 werkt in op vuil, terwijl UltraPhase 2 (vet)vlekken verwijdert. En je machine stelt zelf de ideale cocktail van beide wasproducten samen op basis van je type wasgoed en de vuiltegraad van dat wasgoed. De UltraPhase-wasmiddelen bevatten extra veel actieve ingrediënten (enzymen), wat hun efficiëntie verhoogt. Tegelijk bevatten ze niet veel parfum, en dus niet veel allergenen. Zo zijn de producten zeer huidvriendelijk.

Laat jezelf het werk uit handen nemen

Moet jij de was nog doen, of is het je Miele-machine die de was nog moet doen? Want laat ons eerlijk zijn: met TwinDos hoef je bijna niets meer zelf te doen. Als er nog voldoende wasmiddel in de reservoirs zit, volstaat een druk op de knop. Je toestel bepaalt dan zelf de dosering van UltraPhase 1 en UltraPhase 2, mengt ze met een beetje water, en voegt ze op het juiste moment toe tijdens het wasprogramma. En jij? Jij hoeft nooit meer de verpakking te lezen, de dosering te kiezen of de wasmiddellade schoon te maken. En als het wasproduct bijna op is? Dan vraagt je toestel je op tijd om nieuw wasmiddel te bestellen. Je krijgt een boodschap op het scherm van je toestel of op je smartphone (via een app).

30% minder wasmiddel nodig

Door de kwaliteitsvolle samenstelling en de automatische dosering van UltraPhase bespaar je tot 30% wasmiddel. Goed voor je portefeuille, je machine, je kleren én het milieu. Daarbovenop loop je niet meer het risico dat je kleren beschadigd raken door wasmiddelvlekken. Die vermijdt je Miele-toestel door het wasmiddel vooraf even met water te mengen. UltraPhase komt dus nooit in geconcentreerde vorm in contact met je kleren.

MIELE POWERWASH: REVOLUTIONAIR ZUINIG BIJ ELKE BELADING

Of kies jij liever voor PowerWash 2.0? Deze biedt reinigingsprestaties op het hoogste niveau. Met het programma QuickPowerWash zelfs in minder dan 1 uur. Toestellen wassen tot 40% zuiniger dan vereist voor de hoogste energie-efficiëntieklasse bij bescheiden looptijden: geen enkel programma duurt langer dan 3 uur. Zelfs kleine wasjes worden zuinig gewassen. Mogelijk door de technologie Spin&Spray die met een heel laag waterniveau werkt – dat bespaart opwarmenergie.

Uitstekende prestaties in minder tijd

Wil je uitstekende wasresultaten in minder dan 1 uur? Het kan! Met QuickPowerWash realiseert Miele hoge reinigingsprestaties in een verrassend korte tijd.

Snel je hemd nodig?

Voor kleine wasjes die snel moeten gedaan worden en bovendien heel zuinig gebeuren, is er SingleWash. Tot wel 50% sneller want een overhemd wassen op het programma ‘Overhemden’ duurt 1:31 uur. Met SingleWash duurt dat amper 0:39 uur. En dit gebeurt met wel 70% minder water en energie.

MIELE SCHENKT JE EEN WONDERBOX-VOUCHER

Koop nu je TwinDos- en/of PowerWash-wasmachine en geniet via een WonderBox-voucher ter waarde van 120 euro van een buitengewone ervaring.

Deze actie is geldig tot en met 31.05.19. Meer info? Klik hier!

Op zoek naar een toestel dat schonere was koppelt aan minder werk voor jou? Ontdek de Miele-wasmachines met TwinDos en/of PowerWash in de winkel of op vandenborre.be.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters