Motorola edge 20:
3 krachtige en uitzonderlijke smartphones

Buitengewone fotocamera's, prachtige schermen, prestaties van de nieuwste generatie en een opmerkelijk design... De Motorola edge 20-familie verlegt de grenzen van je smartphone.

Tot op de pixel nauwkeurig

Tot op de pixel nauwkeurig

Met een hoofdsensor van 108 MP en de Ultra Pixel-technologie kan je visuele verhalen vertellen zoals nooit tevoren. Je foto's zijn scherp en bevatten alle details, zelfs bij zwak licht. En dankzij de superzoom 30x van de Motorola edge 20 en de superzoom 50x van de Motorola edge 20 Pro kan je details fotograferen van op ongelooflijke afstand. 

Ook voor je video's spaart Motorola de middelen niet. Filmen ging nog nooit zo vlot als met de 4K ultra hoge definitie van de edge 20 en edge 20 Lite modellen. Zin in nog meer? Kies dan voor het model edge 20 Pro en maak video's in 8K, de hoogste resolutie die ooit werd bereikt met een smartphone. 

Ook wat selfies betreft, heeft Motorola aan alles gedacht. De frontcamera van 32 MP is uitgerust met de Quad Pixel-technologie voor een 4 x grotere lichtgevoeligheid. Je selfies zijn volledig Instagramwaardig, zowel 's nachts als overdag. 

5G en Wi-Fi 6: krachtig en snel

5G en Wi-Fi 6: krachtig en snel

Het verschil met de eerste edge-generatie? De Qualcomm®-processor van de nieuwe generatie die je tot 55 % snellere grafische prestaties biedt en een 2 x snellere artificiële intelligentie. 

Voeg daarbij de hoge 5G-snelheid en de Wifi 6 en je hebt alle snelheid en kracht die je nodig hebt om optimaal te gamen of de recentste apps of fotosoftware te gebruiken. Met 5G kan je je niet alleen verbinden met de snelste netwerken van vandaag, je bent ook klaar voor de mogelijkheden van morgen. 

Ongeziene autonomie

Ongeziene autonomie

Met de batterij van 4000 mAh van de Motorola edge 20 ben je zeker dat je genoeg vermogen hebt om de dag door te komen. Toch nog niet voldoende? Kies dan voor de edge 20 Pro of de edge 20 Lite met een batterij van respectievelijk 4500 mAh en 5000 mAh. 

Platte batterij? Geen paniek! De TurboPower™ 30W-technologie biedt je 8 à 9 uur autonomie in slechts 10 minuten opladen. Probeer ze en je kan nooit meer zonder! 

Je smartphone op groot scherm

Je smartphone op groot scherm

De smartphones van het edge 20-gamma bieden een enorm potentieel dat vraagt om gebruikt te worden. Daarom ontwierp Motorola het Ready For-platform. Zo kan je de functionaliteiten van je smartphone draadloos gebruiken op om het even welke tv of extern scherm. 

Tijdens het videobellen heb je de indruk dat je in dezelfde kamer zit als je gesprekspartner. Om te werken kan je je smartphone aansluiten op een monitor om meer ruimte en een complete kantoorbeleving te genieten. En voor je videogames? Die kan je compleet beleven zoals op een gameconsole. Niets kan je nog tegenhouden! 

Zin om de Motorola edge 20-ervaring zelf te beleven? Kom langs in één van onze winkels.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters