Motorola G30 & G100:
Eis het beste van je smartphone

De nieuwe smartphones Motorola G30 en G100 beloven je beelden in ultrahoge definitie en indrukwekkend veel opslagruimte voor al je foto's en films. Gamers waarderen de vlotte navigatie van de G30 en het ongeziene vermogen van de G100 dat een boost kreeg van de laatste nieuwe Qualcomm®-processor en het ultrasnelle 5G-debiet. Bovendien kan je er probleemloos een weekendje tussenuit: de batterij heeft immers een autonomie van 2 dagen en de TurboPower laadt heel snel op.

Topprestaties

Topprestaties

De Motorola G30 en G100 zijn als een van de eerste smartphones ter wereld uitgerust met de gloednieuwe Qualcomm®-processor die opmerkelijke prestaties neerzet. Dankzij het RAM-geheugen van de laatste generatie, van 4 en 8 Go, kan je heel makkelijk navigeren tussen je apps. De ingebouwde 128 Go geeft je bovendien al de ruimte die je nodig hebt om je foto's, filmpjes, games en muziek op te slaan. Toch nog meer ruimte nodig? Je kan tot 512 Go extra opslagruimte toevoegen met een micro-SD-kaart.

Verander van perspectief

Verander van perspectief

De Motorola G30 en G100 maken je meteen duidelijk wat het verschil is tussen een goed scherm en een standaardscherm. Met hun schermvernieuwingsfrequentie van 90 Hz zorgen ze ervoor dat alles heel vloeiend0 verloopt. Je games en films komen tot leven op een prachtig ultrabreed scherm. Het vermogen van de Motorola G100 vraagt niet liever dan te worden geëxploiteerd.

Een langdurige batterij

Een langdurige batterij

Leef je leven zonder wakker te liggen van de resterende autonomie van je smartphone. De batterij van 5 000 mAh van de Motorola G30 en G100 biedt je meer dan 2 dagen autonomie met slechts één oplaadbeurt. Je kan 159 uur lang muziek streamen. Of 18 uur lang films en series kijken. Of 16 uur lang surfen op het internet. Zonder dat je één keer je smartphone moet opladen.

Aan het werk!

Aan het werk!

Gebruik je smartphone en alle apps op een externe monitor voor een complete bureaubeleving. Je kan zelfs een toetsenbord en een Bluetooth-muis toevoegen. Snel e-mails opstellen en verzenden? Check! Makkelijk foto's en video's bijwerken? Ook check! Tijdens het videobellen heb je de indruk dat je in dezelfde kamer zit als je gesprekspartner. En de Ready For, de fotocamera met ultrahoge resolutie van de Motorola G100 volgt de bewegingen en houdt iedereen netjes binnen het frame.

De fotocamera waar je van droomt

De fotocamera waar je van droomt

Met de viervoudige fotocamera van 64 Mp van de Motorola G30 en G100, kan jeadembenemende groothoekfoto's maken. Professioneel ogende portretten? Check! Foto's in ultrahoge resolutie, scherper dan ooit? Nogmaals check! Bovendien kan je je verhaal met de hele wereld delen op een originele manier dankzij de nieuwe videofunctionaliteiten. De Motorola G100 heeft ook een frontcamera van 13 Mp UHD voor selfies.

De moto G100 camera waar je naar verlangt

De moto G100 camera waar je naar verlangt

Maak adembenemende ultrawijdhoekfoto’s met de moto G100 en professioneel uitziende portretten. Leg meer detail vast in elke opname. Neem je belevenissen op een totaal unieke manier op met nieuwe video-opnamefuncties, zoals dual capture  en audio zoom.

Zin om het vermogen en de foto's in ultrahoge definitie van de Motorola G30 en G100 te ontdekken? Bestel ze dan online en een half uurtje later mag je al langskomen in je favoriete Van den Borrre-winkel!

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters