Moulinex Cookeo Connect

De eerste connected multicooker

Ziet u koken soms als een waar karwei? Of is de keuken niet uw natuurlijke habitat maar wilt u toch lekker koken? Dan is de Moulinex Cookeo Connect ongetwijfeld wat u zoekt. Deze intelligente multicooker begeleidt u stap voor stap bij de bereiding van uw favoriete gerechten.

Gemakkelijk te gebruiken

U dient enkel uw favoriete gerecht te selecteren en het touchscreen van de Moulinex Cookeo Connect vertelt u meteen welke ingrediënten u nodig hebt, hoe u de groenten moet snijden, enz.

Gemakkelijk te gebruiken
100 voorgeprogrammeerde recepten

100 voorgeprogrammeerde recepten

De Cookeo Connect beschikt over 100 voorgeprogrammeerde recepten. U breidt ze bovendien gratis uit via de MyCookeo-app. Deze app synchroniseert alles via bluetooth met uw toestel. Via de app bekijkt u uw lievelingsrecepten ook stap voor stap, in meer detail dan via uw Cookeo.

Koken in alle rust

Gedaan met stresserende etentjes, voortaan geniet u volop van het gezelschap van uw vrienden of familie. De Cookeo berekent zelf de verhoudingen aan de hand van uw aantal tafelgenoten. Hij legt u uit hoe u de recepten het best bereidt. En wanneer het kookproces is gestart, heeft de multicooker geen toezicht meer nodig. Na afloop van het kookproces gaat de Cookeo automatisch over naar de warmhoudfunctie, zodat uw bereidingen altijd heerlijk warm zijn als u ze opdient.

Koken in alle rust
Verschillende modi

Verschillende modi

Creëert u liever uw eigen recepten? Geen probleem, de Moulinex Cookeo Connect is uitgerust met een manuele modus. U kiest zelf of u uw gerechten wil koken onder druk of met stoom, of ze wil bruinen, stoven, opwarmen of warmhouden. Met het menu Ingrediënten bereidt u bovendien uw ingrediënten zonder een recept te raadplegen. De Cookeo kent de kooktijd van elk ingrediënt en bereidt het voor u.

Nuttige link

  1. Alle multicookers van Moulinex
Moulinex Cookeo Connect
Uw Moulinex Cookeo Connect

Uw Moulinex Cookeo Connect

  • 100 voorgeprogrammeerde recepten
  • Touchscreen voor vlotte bediening
  • Verschillende modi
€ 219,00
of € 30,00 per maand
Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters