{Include name error}

Snel soep maken met de soepmakers van MoulinexIedereen geniet van warme soep op koude dagen. En dankzij de soepmakers van Moulinex zet je in een handomdraai verse soep op tafel. We stellen 2 toestellen aan je voor om snel soep te maken na een heerlijke winterwandeling.


Soepmaker 1: Moulinex Easy Soup


De Moulinex Easy Soup doet precies wat zijn naam zegt: gemakkelijk soep maken. Je gooit je ingrediënten in de beker, kiest een programma en drukt op start. Na die 2 klikken werkt de Easy Soup 100% automatisch. Zo maak je tot 1,2 liter romige soep, soep met stukjes of compote. Daarnaast doet de Easy Soup dienst als blender.

Automatische warmhoudmodus

Is de soep klaar? Dan schakelt het toestel automatisch over op de warmhoudmodus. Je soep kan dus niet meer aanbranden of overkoken. Neem dus gerust een douche na je lange wandeling en ga daarna aan tafel met het hele gezin. De soep blijft na de bereiding 40 minuten lang perfect op temperatuur.

Zelfreinigende beker

Nog één programma kwam hierboven niet aan bod: Easy Cleaning. Na gebruik giet je wat water en schoonmaakmiddel in de beker, en zet je dit programma aan. Zo verloopt ook de reiniging vanzelf, zonder gedoe.


Soepmaker 2: Moulinex Soup & Co


De Moulinex Soup & Co heeft dezelfde missie als de Easy Soup: snel soep maken. Ook functies zoals warmhouden en automatisch reinigen zijn aanwezig. Alleen is de Soup & Co groter en biedt hij extra mogelijkheden, zoals stoomkoken en ijs crushen.

Verbeterd succesmodel

De huidige uitvoering van de Soup & Co telt enkele verbeteringen in vergelijking met de vorige versie. In de eerste plaats is hij groter: je maakt 2 liter soep in één keer, goed voor 8 porties. Daarnaast zijn de messen nu verwijderbaar en bestaat het deksel uit duurzaam glas. Dat maakt het onderhoud nog gemakkelijker.

Van gazpacho tot cocktails

Dit toestel bevat ook een programma om groenten 30 minuten lang te stoomkoken in een roestvrijstalen mandje. En via de blender-functie maak je gazpacho, smoothies, milkshakes, noem maar op. Er is zelfs een stand ‘ice crush’ voor granité en cocktails!

Op zoek naar een gebruiksvriendelijke soepmaker om heel snel soep te maken?

Ontdek alle toestellen van Moulinex ook in je favoriete Vanden Borre-winkel.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters