MSI PS42: de eerste zakelijke notebook van MSI

De MSI PS42 is de eerste zakelijke notebook van MSI. Zo weet je meteen ook voor wie hij is bedoeld. Compacte en lichte notebooks doen het vooral goed bij mensen die vaak onderweg zijn, zoals zakenlui en bloggers.

De PS42 heeft een scherm van 14 inch met dunne randen en houdt het zo’n 10 uur uit met een volle batterij. Hij weegt amper 1,2 kg en is 15,9 mm dun. Je mag hem trouwens flink aan het werk zetten, want hij werd uitgerust met een quadcoreprocessor (Intel® Core™ i7 van de 8ste generatie).

MSI brengt de PS42 uit in 2 versies. De MSI PS42 8M-209BE is de zuiver zakelijke uitvoering, met een gedeeld grafisch geheugen (Intel HD Graphics 620). De MSI PS42 8RB-207BE zet in op ‘work and play’. Hij heeft een aparte grafische kaart (Nvidia GeForce MX150). Zo heb je 2 GB DDR5-geheugen ter beschikking. Bijvoorbeeld om ’s avonds lekker te gamen na enkele vermoeiende meetings.

MSI P65: voor fotografen en designers

De MSI P65 8 RF-457BE LIMITED legt de lat qua specificaties nog heel wat hoger dan de MSI PS42. Zo wordt het een must om dit toestel mee te overwegen als je een designer, fotograaf, producer of illustrator bent.

Je krijgt een full hd-scherm van 15,6 inch voorgeschoteld. En dan de specs: hexacoreprocessor (Intel® Core™ i7 van de 8ste generatie), 512 GB SSD-geheugen, 16 GB RAM-geheugen en een grafische kaart (Nvidia GeForce GTX 1070) met 8 GB DDR5-geheugen. Dan weet je dat Photoshop even vlot zal lopen als Usain Bolt in zijn beste dagen. En hij weegt veel minder dan de Jamaicaan: maar 1,9 kg!

MSI GE75: gaming blijft corebusiness

Gamers, zijn jullie er nog? Mooi zo, want de MSI GE75 8RE-005BE is er ook nog! Dat is de nieuwste MSI-laptop voor gamers. Hij heeft een full hd-scherm van 17,3 inch met dunne randen, een verversingssnelheid van 144 Hz en een responstijd van 3 ms.

In de heat of the moment houdt de Cooler Boost 5-functie de MSI GE75 koel. Dat is een koelsysteem met 2 ventilators en 7 koperen heat pipes. Handig als je de i7-processor en de grafische kaart Nvidia GeForce GTX 1060 tot het uiterste drijft.


Op zoek naar een MSI-laptop om op te werken en/of te gamen? Ontdek alle notebooks, grafische toppers en gaming-laptops in de winkel of op vandenborre.be.
Nuttige links

Bekijk alle gaming-laptops van MSI
bekijk alle laptops van MSI