Nespresso Lattissima Pro: intu´tief plezier

Nespresso Lattissima Pro: intu´tief plezier

De nieuwe Nespresso Lattissima Pro machine biedt professionele kwaliteit met het gebruiksgemak van een touch oppervlak. Geniet nu van de meest verfijnde koffie- en melkrecepten thuis met één druk op de knop. Zijn indrukwekkende design en zijn uitvoering in geborsteld aluminium geven uw keuken meteen een elegante toets.

Intu´tief touch oppervlak

Met de Nespresso Lattissima Pro bereidt u uw koffie op een eenvoudige en aangename manier. Deze machine is uitgerust met een touchscreen met duidelijke instructies voor een intuïtief gebruik en makkelijke programmatie. Bovendien kunt u via het lcd-scherm van de Lattissima Pro verschillende soorten koffie- en melkrecepten selecteren, zodat u kunt genieten van een lungo, een espresso, een ristretto, een latte macchiato, een cappuccino, warme melk of heet water.

Uitgebreid aanbod Grands Crus

Gebruik een groot assortiment Nespresso capsules met uw Lattissima Pro. De capsules zorgen ervoor dat de aroma’s van versgemalen koffie behouden blijven. U hebt de keuze uit maar liefst 22 Grands Crus van Nespresso waaronder Volluto, Caramelito en Decaffeinato.

Melkschuim met ÚÚn druk op de knop

De Nespresso Lattissima Pro zorgt ervoor dat melk altijd perfect opgeschuimd wordt voor een heerlijke cappuccino of latte macchiato. Pas de regelknop aan naargelang uw persoonlijke voorkeur qua melkschuimtextuur. Dankzij het afneembare melkreservoir kunt u de melk bewaren in de koelkast.

Zelfreinigend systeem

Dankzij de automatische spoelfunctie van het melkreservoir beschikt u over een totaal gebruiksgemak. Bovendien zijn alle componenten van de Nespresso Lattissima Pro vaatwasbestendig.

Krachtig van binnen en van buiten

De nieuwe Lattissima Pro is geïnspireerd door de kwaliteit van professionele machines, maar is zeer eenvoudig te gebruiken. Bovendien heeft dit espressotoestel een strak en robuust ontwerp en een afwerking in geborsteld aluminium. De Nespresso Lattissimo Pro vindt in elke keuken ongetwijfeld een mooie plaats.

Koop nu uw Nespresso Lattissima Pro

  1. Touch oppervlak
  2. Zelfreinigingssysteem
  3. Melkschuim met één druk op de knop
Koop nu

Nuttige links

  1. Bekijk de Nespresso Lattissima Pro
  2. Bekijk alle Nespresso espressotoestellen


Pin It
Nespresso Lattissima Pro: intu´tief plezier
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters