{Include name error} Dossier Nespresso Lattissima Touch: van een wolkje tot een genereuze melkmousse

Nespresso & Milk

Nespresso Lattissima Touch: van een wolkje tot een genereuze melkmousse

Een perfect huwelijk tussen de subtiele aroma’s van de Nespresso Grand Crus en de zachtheid van melk, en dat bij je thuis? Dat is mogelijk met de Nespresso-machines met melkfunctie.

Eenvoud…

Ben je een liefhebber van Grand Crus met een wolkje melk? Verras je smaakpapillen met een smeuïge latte met de karakteristieke smaak van een Nespresso-koffie. Want deze toestellen bieden je de ideale druk van 19 bar.
Druk op de knop en je kunt kiezen uit een hele reeks koffies, zoals ristretto, espresso, lungo, cappuccino of latte macchiato.
Denk je dat je veel tijd nodig hebt om al deze heerlijke melkdranken te bereiden? Helemaal niet! In slechts 25 seconden bereid je je favoriete recepten.

…en plezier!

Maar er is natuurlijk nog meer! Dankzij het ‘one-touch’-systeem hoef je geen ingewikkelde instellingen te doen: druk één keer op één van de zes toetsen en bereid een koffie, zwart of met melk. In dat geval verkrijg je een bereiding met een heerlijk dikke en romige melkmousse met een perfecte temperatuur.
Met een simpele druk op de knop voeg je wat zachtheid of een genereuze melkmousse toe aan je koffie. Jij kiest gemakkelijk het debiet, voor een uitzonderlijk resultaat in elk kopje. Na gebruik neem je het melkreservoir van 350 ml eenvoudigweg uit het toestel en plaats je het in de koelkast.

product

Espresso met witte chocolade:

5 min. – Voor 1 persoon – Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk

Het soelaas van witte chocolade en de aromatische delicatesse van de Roma Grand Cru.

Ingrediënten

  1. Roma Grand Cru-capsule van Nespresso (40 ml)
  2. 10 ml siroop van witte chocolade
  3. 30 ml melk

Bereiding

Giet de siroop van witte chocolade (5 ml) en melk in het melkreservoir. Bereid het melkschuim. Bereid de Grand Cru als espresso (40 ml). Giet de siroop van witte chocolade (5 ml) in de tas, gevolgd door de Roma Grand Cru. Eindig met het melkschuim.


product

Crème brûlée Latte Macchiato

10 min. – voor 1 persoon – Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk

Een recept dat doet denken aan een heerlijke crème brûlée en een zachte melkmousse. Perfect met de zachtheid en fruitigheid van de Volluto Grand Cru.

Ingrediënten

  1. Nespresso Volluto Grand Cru-capsule
  2. 10 ml siroop van crème brûlée
  3. 150 ml koude melk
  4. 1 koffielepel bruine suiker

Bereiding

Giet de siroop van crème brûlée in de melk. Bereid de melkmousse en giet ze in het receptenglas. Bereid de Grand Cru als espresso (40 ml) in een espressokopje, en giet hem vervolgens langzaam in het glas, om zo een gelaagde structuur te bekomen (warme melk onderaan, koffie en vervolgens melkmousse). Indien je het wenst kan je bovenop de mousse nog een lepel bruine suiker toevoegen.

Bij aankoop van een Nespresso-machine met melkfunctie bij Vanden Borre ontvang je een unieke code die je recht geeft op 4 gratis receptglazen en lepels twv € 30 bij aankoop van minimum 200 capsules via nespresso.com. Deze actie is geldig van 01.03.16 tot en met 10.04.16.

product
product
product

Nespresso Lattissima Touch

  • Druk van 19 bar
  • Snelle opwarmtijd
  • Melkreservoir
Koop nu
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters