Nespresso Vertuo Next: beleef de Nespresso-ervaring in elk kopje

De machines Vertuo Next van Nespresso zijn de nieuwste aanwinst van het gamma. Een knap ontwerp en compacte stadsformaat: zo kunnen we ze omschrijven. En ze tillen de Vertuo-technologie naar een hoger niveau. Benieuwd naar wat deze koffiemachines zo bijzonder maakt?

1 machine, 5 kopjesformaten

Wat drink je liefst? Espresso, Lungo of Alto? Dat maakt niet uit! De Vertuo Next-machines passen zich aan aan ieders smaak. Je kan er koffie mee zetten in maar liefst 5 verschillende kopjesformaten die overeenstemmen met 5 soorten Vertuo-capsules: Espresso, Double Espresso, Gran Lungo, Mug en Alto. Zo krijg je koffie van 40 ml tot 414 ml.

Goed om weten: je koffie wordt bereid in functie van de hoogte van je kopje, dat vooraf gedefinieerd werd door de unieke barcode op de capsule. Ook de capsule wordt automatisch uitgeworpen.

Design en functionaliteit

De Nespresso Vertuo Next biedt alle ergonomie die een koffiemachine nodig heeft in een design dat zowel compact is als elegant. De machine is in verschillende kleuren verkrijgbaar zodat je altijd wel een model vindt dat in je interieur past.

Ze is al even aangenaam om naar te kijken als om te gebruiken. Het reservoir heeft een inhoud van 1,1 liter, ruim voldoende dus om zonder onderbreking koffie te zetten voor het hele gezin. Via de aan/uit-knop controleer je de bereiding van je koffie, ongeacht het formaat van de capsule. En voor nog meer veiligheid schakelt de Vertuo Next zichzelf automatisch uit als je hem niet gebruikt.

Vertuo: een innoverend systeem

Welk capsuleformaat je ook kiest, één druk op de knop volstaat om een heerlijk kopje koffie te zetten. Daarvoor zorgt het Centrifusion® extractiesysteem van Vertuo. Die innovatie combineert langdurige infusie van de koffie met centrifugale kracht om kwaliteitsvolle koffie te verkrijgen; En met zijn 28 variëteiten begeleidt Vertuo je koffiemomentjes op ieder uur van de dag.

Kleinere ecologische voetafdruk

Kwaliteitsvolle koffie aanbieden is goed. Maar daarbij ook nog eens rekening houden met het milieu, dat is nog beter! Goed nieuws: de Vertuo Next-machines zijn vervaardigd met 54 % gerecycleerde plastic en de verpakking bestaat voor 99,5 % uit gerecycleerde materialen. Bovendien schakelen de Vertuo Next-koffiemachines na 2 minuten niet-gebruik automatisch over naar de zuinige modus. Handig!

En om het helemaal af te maken, neemt Nespresso de Vertuo-capsules terug om ze te recycleren. De capsules die worden ingezameld door de gebruikers worden naar het sorteercentrum gestuurd. Daar worden het aluminium en het koffiedik van elkaar gescheiden. Vervolgens wordt het aluminium hergebruikt om allerhande voorwerpen te maken. Het koffiedik neemt 2 nieuwe vormen aan: biogas en compost.

Benieuwd naar de Nespresso Vertuo Next? Je ontdekt alle modellen in één van onze winkels!

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters