Maak van je thuis een veilige haven met Nest

Wist je dat het aantal woningbranden in de winter toeneemt? De oorzaak? Kaarsen die je vergeet uit te blazen, de haard die blijft branden… Een ongelukje is snel gebeurd. En ook overdag stijgt het aantal diefstallen.
Gelukkig bestaat er een oplossing: de Nest-toestellen. Hun doel? Je veiligheid en comfort bieden en je leven vergemakkelijken. Verbind deze slimme toestellen met elkaar en draag zorg voor de voorwerpen of mensen waar je van houdt.

Nest Protect, de zorgzame melder

Nest Protect is niet de eerste de beste rookmelder. Hij detecteert niet enkel rook, maar ook koolmonoxide.

Een probleem? Hij waarschuwt je op een rustige manier via zijn luidspreker: Nest Protect legt je uit wat en waar het probleem is en stuurt een melding naar je smartphone. Praktisch want bij een brand of een koolmonoxide-lek is elke seconde van belang. Heb je de situatie al onder controle? Dan schakel je het alarm gewoon af via je smartphone.

Om je nog veiliger te voelen, kijkt Nest Protect de werking van zijn batterijen en sensoren meer dan 400 keer per dag na. En elke maand controleert hij ook het geluid.

Bedtijd? Vergeet de nachtwachtfunctie niet te activeren. Een korte groene gloed laat je weten dat alles normaal werkt. Daarna kan je op je beide oren slapen.

Nest Cam IQ Indoor houdt je huis in de gaten

Zowel overdag als ‘s nachts houdt de Nest Cam IQ Indoor een oogje in het zeil. Deze slimme camera is design en discreet en past perfect in je interieur. Een persoon, verdachte beweging of geluid? Ze waarschuwt je automatisch via de app.

Dankzij haar Supersightfunctie maakt ze een onderscheid tussen voorwerpen en indringers, zoomt in en volgt hen. Met een Nest Aware-abonnement herkent ze zelfs gezichten. En de beelden? Die zijn helder en duidelijk, ongeacht de belichting, dankzij de 4K-sensors, HDR en infraroodleds.

En dat is niet alles! Ze is ook voorzien van een krachtige luidspreker en microfoon: ideaal om perfect te horen wat er zich afspeelt en om indringers vanop afstand af te schrikken.

Nest Cam IQ Outdoor: beveiliging, weer of geen weer

Inbraken voorkomen? Geen probleem met de Nest Cam IQ Outdoor. Ze houdt je huis 24 uur op 24 in de gaten. Met het typische discreet en elegant design dat we van Nest gewend zijn.

De Nest Cam IQ Outdoor is weerbestendig en functioneert op netstroom, waardoor de accu nooit leeg zal zijn. Met de Nest Cam IQ Outdoor moet je de videobeelden niet continu bekijken. Van zodra ze een geluid of een ongewone beweging detecteert, ontvang je een melding met een foto. Met een abonnement op Nest-aware laat ze je ook weten wanneer ze een persoon heeft gezien.

Via geavanceerde algoritmen onderscheidt de Nest Cam IQ personen van voorwerpen. Dankzij haar supersight-functie zoomt de camera automatisch in, volgt ze de bewegingen, stuurt ze meldingen en geeft ze het hele gezichtsveld kristalhelder weer. Geniet van uitstekende beelden dankzij de 4K-sensor met HDR, 12x digitale zoom en intelligente beeldbewerking.

En net als met de Nest Cam IQ Indoor voel je je niet machteloos. Je luistert naar wat er zich afspeelt en je spreekt meteen iemand aan vanop afstand via de app.

Een app voor al je toestellen

Hou je huis bij de hand dankzij de Nest-app! Ze controleert je toestellen vanop afstand maar dat is niet alles.

Ze stuurt je meldingen als er een probleem optreedt, informeert je over de goede werking van je toestellen, houdt een geschiedenis van de activiteiten rond het huis bij… Kortom, met de Nest-app is je huis in goede handen!

Ga voor een perfect beveiligd huis en kies voor een eenvoudige oplossing: Nest. Ontdek alle toestellen online of in je dichtstbijzijnde Vanden Borre-winkel.

product

Nest Protect

 • Rook- en monoxidemelder
 • Meldingen op je smartphone
 • Vertelt je wat en waar het probleem is
Koop nu
product

Nest Cam IQ Indoor beveiligingscamera

 • Gezichtsherkenning
 • Zoomt automatisch in
 • full hd-kwaliteit en superieur nachtzicht
product

Nest Cam IQ Outdoor

 • Beveiligingscamera voor buiten
 • Bestendig tegen alle weersomstandigheden
 • Meldingen op je smartphone

Nuttige links

 1. Bekijk de Nest Cam IQ Indoor
 2. Bekijk de Nest Cam IQ Outdoor
 3. Bekijk alle Nest-veiligheidscameraís
 4. Bekijk alle geconnecteerde Nest-toestellen