iPhone 13, iPad 9th Gen, ipad Mini 5th Gen en Watch Series 7
De nieuwste Apple-toestellen voor jou uitgelicht

Jullie waren erop aan het wachten en hier zijn ze dan… *tromgeroffel* de nieuwste Apple-toestellen: de iPhone 13, een nog krachtiger model dan zijn voorgangers, de iPad 9th Gen met zijn nieuwste functies voor meer fun, de iPad Mini 5th Gen met zijn verbeterde superkrachten en last but not least de Apple Watch Series 7 die je gezondheid in de gaten houdt.

iPhone 13: voor waanzinnige fotoís

iPhone 13: voor waanzinnige fotoís

Voeg wat magie toe aan je foto’s en video’s dankzij het meest geavanceerde dual camera-systeem ooit op iPhone. Zelfs bij weinig licht kan je met de líiPhone 13 en zijn Filmmodus eenvoudig en automatisch de scherpstelling aanpassen. Bovendien zorgt 5G voor razendsnelle downloads.

Deze nieuwe smartphone is beschikbaar in 5 kleuren (Starlight, Midnight, Blue, Pink, Red) voor de standaard versie en in 4 kleuren (Silver, Gold, Graphite, Sierra Blue) voor de Pro. De iPhone Mini is ook 28 % helderder dan de vorige generatie met zijn Super Retina XDR-scherm en hij wint ook 1,30 uur aan autonomie.

iPad 9th Gen: meer dan geweldig

iPad 9th Gen: meer dan geweldig

Krachtig, intuïtief en veelzijdig! De iPad 9th Gen geeft leven aan je video’s dankzij zijn prachtig Retina-scherm van 10,2 inch en zijn krachtige A13 Bionic-chip. Zit je vaak in videocalls? De iPad 9th Gen maakt ze nog interessanter dankzij Center Stage. Deze functie zorgt ervoor dat de persoon in het midden van het beeld wordt geplaatst. Uiteraard kan je niet helemaal rondom de iPad lopen, want de camera zelf kan niet meebewegen. Maar door de bredere kijkhoek kan er toch een groot gebied in beeld worden gebracht.

Je switcht makkelijk van streaming naar entertainement app’s terwijl de True Tone-functie je scherm aan de helderheid en de kleur van de ruimte aanpast. Het doel? Jou een comfortabele visuele ervaring bieden. De iPad is ook voorzien van een ultragroothoekcamera met ‘gecentreerd kader’ en is compatibel met de Apple Pencil en de Smart Keyboard. Zo kan je echt alles aan!

iPad mini: megakrachtig, klein formaat

iPad mini: megakrachtig, klein formaat

Ga niet enkel af op het formaat van de iPad Mini! Video’s bekijken en werken, wordt echt een makkie dankzij zijn krachtige A15 Bionic-chip met Neural Engine, razendsnelle 5G of snelle wifi 6. En dat allemaal op een adembenemend Retina Liquid scherm van 8,3 inch met True Tone-functie, een brede waaier aan kleuren en uitstekende stereospeakers.

Neem notities, markeer bestanden of schrijf je meest creatieve ideeën op met de Apple Pencil (2de generatie) die je makkelijk magnetisch vastklikt en draadloos oplaadt. En op de afgeronde boorden van de iPad met ruimtelijke kleuren (paars, sterrenlicht, roze en spacegrijs) laad je je foto’s op dankzij de USB‑C-connector.

Apple Watch Series 7: een gezonde toekomst begint om je pols

Apple Watch Series 7: een gezonde toekomst begint om je pols

Heb jij thuis een elektrische fiets? Cool! Wist je dat de nieuwe Apple Watch Series 7 herkent of je aan het fietsen bent en zo je verbrande calorieën nauwkeurig kan berekenen? Je kan ook gaan surfen of paddelen dankzij zijn WR50 waterbestendigheid. Ga jij soms skiën? Dankzij de gps met ingebouwd kompas en realtime hoogte-informatie zal je nooit verdwalen.

Raadpleeg je gegevens en je statistieken zonder je pols maar ook te bewegen dankzij het always-on Retina-display dat 20 % groter is dan de vorige versie. Deze Apple Watch Series 7 is beschikbaar in 5 kleuren en motiveert je om meer te bewegen terwijl je naar je muziek luistert. Good to know: deze Watch is binnenkort verkrijgbaar bij Vanden Borre!

Ben je helemaal weg van deze gloednieuwe Apple-toestellen? Pre-order nu al je lievelingstoestel!

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters