Apple-release
De nieuwste MacBook Pro & AirPods zijn er

Eindelijk krijg je een antwoord op die prangende vraag: ‘wanneer komt de nieuwe Apple MacBook uit?’. Wel, wij hebben goed nieuws: vanaf vandaag zijn de allernieuwste MacBook Pro beschikbaar in pre-order. En dat is niet alles, Apple heeft ook de nieuwste AirPods 3rd generatie gelanceerd. Wil je graag meer weten over deze nieuwigheden? Wij verklappen je alles tot in de kleinste details.

Apple MacBook Pro

Apple MacBook Pro

2 nieuwe processors

De nieuwe Apple MacBook Pro kan echt alles aan en levert ongeziene prestaties voor professionele gebruikers. Naast de standaard processor heb je nu de keuze uit de krachtige M1 Pro-chip of de nóg krachtigere M1 Max.

M1 Pro

M1 Pro

De M1 Pro gaat tot wel 32 GB RAM-geheugen, hij is voorzien van 2 x meer transistors dan de M1-chip (Good to know: hoe meer transistors de microprocessor bevat, hoe meer complexe taken hij zal kunnen uitvoeren). Hij beschikt ook over een CPU met 10-cores (= 70 % betere prestaties dan de gewone M1) en de grafische ervaring is ook 2 X sneller.

M1 Max

M1 Max

De M1 Max gaat tot wel 64 GB RAM-geheugen en is voorzien van 1,7 X meer transistors dan de M1 Pro.

Lange batterijduur, uitstekend geluid

Lange batterijduur, uitstekend geluid

Bovendien is deze nieuwe MacBook Pro beschikbaar in 14 of 16 inch! Dankzij zijn indrukwekkende Liquid Retina XDR-display en zijn professionele poorten is de nieuwe MacBook Pro een echte krachtpatser. Met deze laptop vlieg je al het ware door al je meest veeleisende taken en de batterij gaat ook lang mee, tot wel 21 uur, naargelang het gebruik en de instellingen.

En qua geluid? De MacBook Pro is voorzien van 6 speakers met force-cancelling woofers. Perfect om je favoriete series te bekijken met een topgeluid! Voor al je conference calls geniet je van een geavanceerde 1080p FaceTime hd-camera. En al dat moois vind je natuurlijk terug in een prachtige nieuwe behuizing.

Apple AirPods 3rd generation

Apple AirPods 3rd generation

Topgeluid tot in de kleinste details

Topgeluid tot in de kleinste details

Hier zijn de dan: de AirPods 3 met hun nieuw design. Met deze Apple-oortjes hoor je geluid overal om je heen. Ze geven een compleet nieuwe dimensie aan je favoriete playlists, series, films en zoveel meer. Het geluid komt alle kanten uit, het lijkt wel alsof je midden in je eigen concertzaal of bioscoop zit.

De adaptieve EQ stemt je muziek af op de vorm van je oren. Hoe? De microfoons aan de binnenkant detecteren wat jij hoort en stellen zo de middelhoge en lage frequenties in real time bij. Resultaat: je mist geen enkel detail!

Bestand tegen zweet en regen

Bestand tegen zweet en regen

De Apple AirPods 3rd gen zijn zweet- en regenbestendig: perfect voor je intense workouts of als het plots begint te regenen tijdens het joggen. Ze nemen ook windgeruis weg bij het bellen dankzij het akoestisch gaas dat elk oortje omhuld. Zo ben jij altijd duidelijk te horen!

Deze oortjes werden ook voorzien van een nieuwe touchbediening. Via de druksensor kan je je muziek afspelen, pauzeren of naar het volgende nummer gaan, en ook als je een oproep wil beantwoorden of beëindigen. Echt kinderspel!

Ongeziene autonomie

Ongeziene autonomie

En de autonomie? Met een volledig opgeladen case gaan deze oordopjes 30 uur lang mee. *What?!* Als je je oplaadcase niet bij de hand hebt, zal je toch zo’n 6 uur muziek kunnen beluisteren. En als je deze AirPods 3 slechts 5 minuutjes oplaadt, krijg je 60 minuten autonomie. Het is ook mogelijk om ze draadloos op te laden. Dat is echt mooi meegenomen!

Ben je echt fan van deze Apple-nieuwigheden? Wij ook! Pre-order nu je favoriete toestel en krijg het al eerste in handen!

4,6
€ 199,00
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters