Haarscherpe beelden dankzij je Nikon-fototoestel

Klaar om op reis te vertrekken? Vergeet dan zeker en vast niet om je fototoestel in je bagage te leggen! Met deze Nikon-fototoestellen maak je detailrijke foto’s en video’s van de schitterende landschappen.

Nikon Z6 hybride camera

Je visie, je stem

Breng je ideeën voor het voetlicht met de Nikon-Z6. Als je een snelle full-frame sensor hebt om opnamen mee te maken, heb je de mogelijkheid om je stempel te drukken. De full-frame BSI CMOS-sensor van 24,5 MP met AF in het filmvlak legt detailrijke, haarscherpe beelden vast. De razendsnelle EXPEED 6-beeldprocessor levert beelden met weinig ruis en een adembenemend dynamisch bereik bij hoge en lage ISO-waarden.

Meer licht en meer mogelijkheden

Met de grootste full-frame objectiefvatting van de wereld kan de handzame Z 6-systeemcamera licht vastleggen als nooit tevoren. De grote diameter van de 55mm-vatting betekent dat je camera van de Z-serie meer licht binnenlaat. Slechts 16 mm tussen de vatting en de full-frame beeldsensor van de camera betekent dat er meer van dat licht de sensor bereikt.

…ťn adapter en eindeloze inspiratie

Met de vattingadapter FTZ op je Z 6-camera bevestigd, ben je vrij om bestaande NIKKOR-objectieven met F-vatting te gebruiken. Zonder verlies van beeldkwaliteit! En objectieven zonder VR produceren nu nog meer scherpte met VR in de camera.

Die blik, dat moment

Met oogherkenning AF kan je Nikon Z-camera op het oog van je onderwerp scherpgesteld blijven, of dit onderwerp nu alleen of een gezicht in een menigte is. Je selecteert met de multi-selector op welk oog je wil scherpstellen en de camera blijft scherpgesteld, zelfs als het oog kort aan het zicht wordt onttrokken.

Geniet van een terugbetaling tot 400 euro t.e.m 31 juli 2019.  Klik hier voor alle voorwaarden! *Reflex fototoestel Nikon D3500

Overtref het gewone

Ervaar op speciale en gewone dagen het plezier van echte fotografie. De compacte D3500 combineert topkwaliteit met voortreffelijke prestaties. Moeiteloze bediening maakt het kinderlijk eenvoudig om opnamen te maken van gedenkwaardige momenten en deze te delen.

Geniet van de schoonheid

De grote DX-formaat sensor van 24,2 MP van de D3500 legt detailrijke foto's en full hd-films vast, zelfs als je opnamen maakt bij weinig licht. En wanneer daar de beeldreproductiekracht van je NIKKOR-objectief bij komt, maak je artistieke portretten met een vloeiende onscherpe achtergrond. Met gemak!

Verdiep je in je favoriete films

Perfecte foto's maken is slechts de helft van de pret. Met de D3500 in handen neem je vloeiende full hd-films met subtiele details op met een beeldsnelheid tot 60p. Door het grote ISO-lichtgevoeligheidsbereik van de camera film je gemakkelijk bij een bewolkte hemel of 's nachts.

Geniet van een terugbetaling tot 150 euro t.e.m 31 juli 2019 op de body + lens. Klik hier voor alle voorwaarden! *


Nikon W300 compacte fototoestel

Leef het avontuur, waar je ook heen gaat

Maak kennis met de robuuste Coolpix W300, een weerbestendige compactcamera met duikdiploma. Geniet van de hoge beeldkwaliteit, eenvoudige verbindingsmogelijkheden en gps-positiebepaling. Voor in de wildernis, in de stad en alles ertussenin.

Robuuste constructie en prestaties

Waterdicht tot 30 m, schokbestendig, vorstbestendig en stofdicht. Deze camera gaat overal met je mee. En brengt bovendien geweldige beelden mee terug om het te bewijzen.

Spannende momenten, uitzonderlijke beelden

Het heldere NIKKOR-groothoekzoomobjectief en de CMOS-sensor van 16 MP produceren schitterende beelden en fantastische details, zelfs bij weinig licht.

Geniet van een terugbetaling van 50 euro t.e.m 31 juli 2019. Klik hier voor alle voorwaarden! *

* Voor elke aankoop van een product dat deelneemt aan de promotie, binnen de periode van 25 mei 2019 tot en met 31 juli 2019, betaalt NIKON BeLux jou, op uitgestelde wijze en binnen de beperking van beschikbare voorraad in de winkels, tot € 200 terug op een lens en tot € 200 terug op een camera.

Bekijk ook zeker alle Nikon-fototoestellen met terugbetaling!


Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters