Nikon KeyMission action cameraís
Leg je meest legendarische avonturen vast

De Nikon KeyMission 80, 170 en 360 action camera’s zijn ontworpen om al je gedurfde en riskante avonturen vast te leggen in scherpe, levendige details. Niets ontsnapt aan deze robuuste action camera’s.

Nikon KeyMission, wanneer technologie je blik verruimt

Adembenemende, sensationele beelden en een zeer professionele kwaliteit. Wat je avonturen of ervaring ook zijn, de voordelen liggen nu binnen handbereik.
Met Nikon KeyMission gaat het hele universum van de digitale reflexcamera op in de wereld van de actievideo’s, voor een ongeziene foto-ervaring. Het is fascinerend om te zien hoe geavanceerde technologie tegenwoordig ook in toestellen voor het grote publiek wordt gebruikt.

Van digitale reflexcamera naar action camera† †

De nieuwe action camera’s van Nikon KeyMission zijn ontworpen om extra weerbaar te zijn: deze water- en stofdichte toestellen kunnen ook goed tegen grote temperatuurverschillen en koude.

Daarnaast leggen ze je avonturen heel zuiver en gedetailleerd vast. Zo gaat er niets van deze momenten verloren en kan je ze opnieuw beleven en oneindig veel delen. Dankzij de applicatie SnapBridge kan je jouw beelden namelijk voortdurend overzetten op je smartphone of tablet. Met de meervoudige verbondenheid – Micro USB, wifi, bluetooth – wordt alles mogelijk.

Nikon KeyMission 80, twee versies, hetzelfde verhaal

Typisch voor de KeyMission 80 is de dubbele camera, één aan elke kant van het toestel. Aan de ene kant is er een sensor van 12,4 miljoen pixels met een systeem voor vibratiereductie om vage beelden tot een minimum te herleiden… Aan de andere kant vind je 4,9 miljoen pixels voor ongezien mooie selfies, met een prachtig landschap op de achtergrond.

Klein formaat, grote flexibiliteit en snelle actie

Dankzij het compacte, lichte en handige formaat kan je de KeyMission 80 overal meenemen. In minder dan een seconde is het toestel klaar om mooie momenten vast te leggen.

Je kan de foto’s met één hand maken of in handenvrije modus. Het toestel is schokbestendig (1 m), stevig maar toch flexibel. Kortom de ideale metgezel om op reis te gaan en avonturen te beleven.

Nikon KeyMission 170, maximale beeldhoek voor spectaculaire kiekjes

De Nikon KeyMission 170 is een toestel met een ultrabrede beeldhoek van 170 graden die foto’s in hoge definitie neemt en kwalitatief hoogstaande video’s in een 4K UHD-formaat. Naast de hoek van 170° kan dit toestel ook foto’s en video’s opnemen onder water, tot een diepte van 10 m gedurende 60 minuten. Kortom, een camera waarmee je letterlijk in het avontuur duikt.

Nikon KeyMission 360, de camera voor ieder terrein

De Nikon KeyMission 360, tot slot, verlegt de grenzen van het mogelijke. Alle voordelen van de KeyMission-serie komen samen in dit toestel: compact formaat, stevigheid, prestaties, verbondenheid en hoge definitie. Bovendien nemen twee ultragroothoekobjectieven aan elke kant van het toestel twee beelden die daarna perfect samengevoegd worden. Je krijgt heel zuivere video’s en foto’s met een sensationele authenticiteit. En je kan er 30 m onder water mee duiken. Het toestel is ook schokbestendig tot 2 m. De KeyMission 360 volgt je in al je uitdagingen, in de zee, in de bergen of zelfs in de lucht.

Kracht, creativiteit, plezier

De serie Nikon KeyMission beschikt tot slot over geavanceerde functies om op te nemen en te monteren. Je kan bijvoorbeeld vertragingen instellen, video’s en foto’s combineren, een serie beelden nemen en versnellen. Laat je verbeelding de vrije loop en behandel je beelden met een oneindige creativiteit.

Met SnapBridge heb je toegang tot een reeks verbonden diensten die voortdurend ontwikkelen, in functie van de modellen. Zo verbindt de applicatie het toestel KeyMission met een smartphone of een tablet, om eenvoudig en direct je foto’s te delen. Zonder te veel energie te verbruiken. Kortom, KeyMission: mission accomplished.


Overtuigd? Vertrek dan op missie. Meer details op de action camera’s van Nikon.

product

Je Nikon KeyMission 80

  • dubbele camera
  • klein formaat
  • handenvrije modus
Koop nu
product

Je Nikon KeyMission 170

  • beeldhoek van 170°
  • 4K UHD-opnames
  • waterdicht tot 10 m
Koop nu
product

Je Nikon KeyMission 360

  • beeldhoek van 360°
  • 4K UHD-opnames
  • waterdicht tot 30 m
Koop nu