Dossier van de maand

Het beste van Nokia en Windows


De Nokia Lumia 800 is een van de eerste Nokia smartphones die gebaseerd is op Windows Phone 7 en combineert bekende Nokia-elementen als hoogwaardige beeldprestaties met een nieuwe gebruikservaring, een mooi design en een uitstekende sociale en internetervaring.

Strak design

De Nokia Lumia 800 smartphone is voorzien van een gebold 3,7-inch AMOLED ClearBlack-scherm dat naadloos geļntegreerd is in het slanke ontwerp. Kies uw favoriete Nokia Lumia 800: cyaan, magenta of zwart. Maar daar blijft het uiteraard niet bij: het mooie design van deze smartphone wordt aangevuld met de beste sociale en internetervaring. Met één aanraking kunt u uw contacten groeperen, ermee communiceren en hebt u toegang tot sociale netwerken en Internet Explorer 9.

Snelle multimedia

Verder biedt deze Nokia Lumia smartphone een 1,4 GHz-processor met hardwareversnelling en een grafische processor. Geniet van de 8Mp instant-share camera met toonaangevende Carl Zeiss-lens, de HD video-afspeelmogelijkheden en 16 GB aan intern werkgeheugen. U beschikt zelfs over 25 Gb aan gratis SkyDrive-opslag om al uw afbeeldingen en muziek op te slaan.

Deze Nokia Lumia 800 biedt u niet alleen de vertrouwde Nokia-ervaring, maar is bovendien geoptimaliseerd voor Windows Phone. De automatisch geüpdatete tegeltjes zorgen voor optimaal gebruiksgemak. In een oogopslag ziet u de huidige statussen van al uw contactpersonen en met een vingerbeweging scrolt u door uw favoriete applicaties.

Gemakkelijke navigatie

Met de nieuwste Nokia Maps-toepassingen op uw Nokia Lumia 800 raakt u nooit meer de weg kwijt. Deze smartphone bevat onder meer Nokia Drive, een volwaardige persoonlijke navigatieoplossing met gratis turn-by-turn navigatie en een speciale gebruikersinterface voor in de wagen. Naast de gratis Nokia-navigatie voor wandelen en rijden in meer dan honderd landen biedt de Nokia Public Transport-applicatie toegang tot alle routes en tijden van het openbaar vervoer in meer dan 430 steden in de hele wereld. Daarnaast kunt u in 45 verschillende steden tot op de minuut updates van bus- en treinroutes op uw Lumia 800 ontvangen.
De ideale aanvulling

De on-ear Nokia Purity HD Stereo Headset en de in-ear Nokia Purity Stereo Headset van Monster vullen de Nokia Lumia 800 perfect aan. U geniet van een frisse luisterervaring waarmee u het beste uit uw smartphone haalt.

Video

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters