De snelste weg naar uw favoriete personen en plaatsen


Nokia Lumia 900

Vanaf deze zomer is de Nokia Lumia 900 verkrijgbaar bij Vanden Borre. De grote broer van de Nokia Lumia 800 draait net als zijn voorganger op het vernieuwende besturingssysteem Windows Phone en ligt met z’n afgeronde ontwerp uitstekend in de hand. Bovendien biedt de Nokia Lumia 900 smartphone u niet alleen een 4,3-inch ClearBlack AMOLED-display, een front-facing camera en een grote batterijcapaciteit van 1830 mAh, maar leidt hij u ook moeiteloos naar al uw favoriete bestemmingen en mensen.

Handig design en praktische functies

Ondanks z’n 4,3-inch grote AMOLED scherm ligt de Nokia Lumia 900 smartphone uitstekend in de hand dankzij het ronde, polycarbonate unibody-design. Zo wordt het een waar plezier om op de Lumia 900 in Word, Excel of PowerPoint te werken, om eenvoudig over het internet te surfen, foto’s te bekijken of documenten te delen. En dankzij de grote batterijcapaciteit van 1830 mAh en de front-facing camera kunt u met uw Nokia Lumia 900 urenlang videobellen of zelfportretten uploaden op Facebook.

Gratis navigatie

De Lumia 900 leidt u moeiteloos naar uw favoriete plekjes, overal ter wereld. De smartphone is immers voorzien van de gratis wereldwijde navigatie Nokia Drive. Download gratis kaarten van meer dan honderd landen op uw smartphone. Bovendien kunt u in het buitenland roamingkosten vermijden dankzij de offline mogelijkheid.

Gratis verkeers- en toeristische informatie

In Nokia Maps kunt u kiezen uit kaarten, satellietkaarten, OV-kaarten en verkeerskaarten. Op de verkeerskaarten is in real time te zien hoe druk het op bepaalde trajecten is. Nokia Maps biedt daarnaast gratis overzichten van uitgaans- en horecagelegenheden, populaire locaties, hotels, winkelcentra en winkelstraten en tips voor vrijetijdsbesteding. Zo kunt u gemakkelijk de wereld rondreizen en via de Nokia Lumia zien wat voor leuks er in de buurt te doen is. En dankzij de samenwerking met De Lijn kunt u uw bus- of tramrit gemakkelijk plannen met Nokia Transport.

Nokia City Lens

De Nokia Lumia 900 smartphone is ook voorzien van Nokia City Lens, een ‘augmented reality app’ waarbij lokale informatie over een live camerabeeld wordt geprojecteerd. Zo wordt zichtbaar welke restaurants, hotspots, hotels, vrijetijdsbestedings- of vervoersmogelijkheden er in de buurt zijn. Ideaal als u een leuk restaurantje zoekt in een onbekende omgeving… of net wat nieuws wilt ontdekken in een bekende omgeving. Bekijk in onderstaande video hoe dat er in de praktijk uitziet

Video (Engels)

Nuttige links

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters