Nokia 5.4, 3.4 en 2.4†: smartphones voor creatievelingen

Je creativiteit kent geen grenzen met de nieuwe Nokia 5.4. De Quad 48 MP-camera legt alle details haarfijn vast en doet er nog een heleboel verbluffende filmeffecten bovenop. De smartphone Nokia 2.4 doet precies wat je van hem verwacht. Je foto’s missen geen enkel detail, ook al neem je ze 's nachts, en het HD -scherm is er een van 6,5 inches. En wat dacht je van de 2 dagen autonomie van de Nokia 3.4? Hij is speciaal ontwikkeld voor streaming en dus geknipt voor een avondje bingewatchen.

Leg je wereld vast met de nieuwe Nokia 5.4

Leg je wereld vast met de nieuwe Nokia 5.4

Met de geavanceerde functies en de verbluffende filmeffecten van de smartphone Nokia 5.4 kan je volop experimenteren. De autonomie reikt tot 2 dagen en de vereenvoudigde versie van de Qualcomm® Snapdragon™ 662 garandeert je een vlot en snel gebruik . De nieuwe batterijtechnologie beheert je apps bovendien nog slimmer want de meest gebruikte functies krijgen voorrang.

En zoals een volleerd fotograaf speel je met kleurschakeringen om de meest realistische beelden te schieten. Artificiële intelligentie leidt alles in goede banen en de fotocamera Quad 48MP mist geen enkel detail. De beelden kan je bekijken op het indrukwekkende HD -scherm van 6,39 inches.

Nokia hecht veel belang aan de veiligheid van zijn smartphones. Dankzij de maandelijkse updates krijgen cybercriminals geen kans en haal je het beste uit je telefoon.

Krachtig en mooi: de Nokia 3.4

Krachtig en mooi: de Nokia 3.4

De Nokia 3.4 werkt heel vlot dankzij de Qualcomm® Snapdragon™ 460-processor. Hij voert zijn taken 70 % efficiënter en sneller uit dan de vorige modellen. Bovendien ligt hij aangenaam in de hand en is hij stevig gebouwd met een metalen binnenframe.

Liefhebbers van streaming en bingewatchen kunnen hun favoriete series bekijken op een groot HD -scherm van 6,39 inches. Met de verbeterde portretmodus en een uitzonderlijke fotokwaliteit, zelfs 's nachts, waan je je een professionele fotograaf. Bovendien kan je met de ultragroothoek-frontcamera van 5 MP prachtige groepsfoto's maken in selfiemodus!

De Nokia 2.4: groter en alles wat je nodig hebt

De Nokia 2.4: groter en alles wat je nodig hebt

Op zijn indrukwekkende HD -scherm van 6,5 inches kan je video's bekijken en vloeiend surfen. De achtercamera is voorzien van 3 sensoren, waaronder een groothoeklens. Geen enkel detail van je omgeving ontgaat hem. Donker buiten? De nachtmodus van de Nokia 2.4 komt vernieuwend uit de hoek met geavanceerde overlayfuncties.

Dankzij de vingerafdruksensor wordt je creativiteit nooit geremd en kan je heel snel je smartphone ontgrendelen. En omdat veiligheid voor Nokia heel belangrijk is, kan je ook kiezen voor gezichtsherkenning.

Overtuigd van alle troeven van de Nokia-smartphones? Bestel je favoriete model online en haal het na 30 min. af in je Vanden Borre-winkel.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters