{Include name error} Dossier Novy EcoSmart : een nieuw energielabel voor dampkappen

Novy lanceert energiezuinige dampkappen onder het EcoSmart-label

Novy lanceert energiezuinige dampkappen onder het EcoSmart-label

Sinds 1 januari 2015 is een nieuw energielabel voor dampkappen geïntroduceerd. Novy lanceert een reeks modellen met het EcoSmart-label die heel weinig energie verbruiken en nog steeds de basisfuncties van traditionele dampkappen verzekeren.

Een aanzienlijke daling van het energieverbruik

De Novy-dampkappen van het EcoSmart-gamma verbruiken tot 85% minder energie. Deze daling is voornamelijk te danken aan twee factoren: een stille en energiezuinige motor en led-verlichting. Het energieverbruik daalt zodanig dat alle producten met het EcoSmart-label sinds 1 januari een A of A+ energielabel hebben.

Bekijk de Novy-dampkappen met led-verlichting
Bekijk de Novy-dampkappen met energielabel A of beter

Nieuwe selectiecriteria

Naast de energie-efficiëntieklasse wordt ook rekening gehouden met andere elementen om het prestatieniveau van een dampkap te bepalen, zoals de efficiëntie van de vetfilter en het geluidsniveau. Novy gaat nog een stapje verder en voegt extra criteria toe, zoals de randafzuiging. Dit afzuigtype optimaliseert de zuigkracht van de dampkap. Zo kan uw dampkap tot 90% van de kookdamp verwijderen. Deze technologie zorgt ook voor een gelijkmatige afzuiging over het volledige kookoppervlak.

Bekijk de Novy-dampkappen met randafzuiging

Een aantal automatische functies zorgen ervoor dat de dampkap zelf het energieverbruik regelt. Er is bijvoorbeeld de AutoStop-functie, die de dampkap automatisch uitschakelt na drie uur onafgebroken werking.

Bekijk de Novy dampkappen met AutoStop-functie

Dampkappen met hercirculatie: een belangrijke verwarmingsbesparing

Novy wil bovendien een goed energiebeheer in het hele huis aanmoedigen. Zo stelt het merk dampkappen met hercirculatie voor, die ervoor zorgen dat de warme lucht niet langer naar buiten wordt geëvacueerd. Dat brengt een belangrijke energiebesparing met zich mee. Bovendien laat de gesofisticeerde monoblock koolfilter u toe om de bakgeuren efficiënt te verwijderen.

Bekijk de Novy-dampkappen met hercirculatie

Novy lanceert energiezuinige dampkappen onder het EcoSmart-label Novy lanceert energiezuinige dampkappen onder het EcoSmart-label
 
product

NOVY D 6831

  • AutoStop-functie
  • Energielabel A
  • Randafzuiging
€ 1.148,00
of € 50,00 per maand
product

NOVY D 7600

  • Energielabel A+
  • Led-verlichting
  • Randafzuiging
€ 898,00
of € 50,00 per maand
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters