Novy Fusion, een elegante oplossing voor ondiepe kasten

Novy Fusion, een elegante oplossing voor ondiepe kasten

Elegante oplossing

Bovenkastjes verdwijnen? De laatste trends bevestigen het tegendeel. Bovenkasten worden weer meer toegepast in de keuken. Ze worden zelfs doorgetrokken tot in de leefruimte. Zo verbindt men keuken en woonkamer en creëert men één geheel. Bovendien kan men de extra bergruimte vaak best gebruiken.

Volledig onzichtbaar in gesloten positie

Novy speelt in op deze trend met Fusion, een volledig integreerbare dampkap met een beperkte inbouwdiepte van slechts 32 cm. In gesloten positie is de dampkap volledig onzichtbaar. Op die manier blijft de strakke lijn van de bovenkasten behouden.

Bij het koken draait u de kantelbare klep naar voor, waardoor een directe dampafvoer ontstaat, rechtstreeks in de designfilter. Deze filter is niet alleen mooi om te zien, hij zorgt ook voor een efficiëntere afzuiging ten opzichte van een traditionele filter.

Elegante afwerking

Fusion is volledig afgewerkt in glas en ook de touch bediening achter glas zorgt voor een gemakkelijke bediening en een zorgeloos onderhoud. Door haar moderne en elegante design is deze Novy dampkap bij beperkte ruimte de ideale oplossing voor zowat elke keukenstijl.

img1

InTouch: bediening Fusion vanaf de kookplaat

InTouch biedt de mogelijkheid om uw Novy dampkap te bedienen vanaf uw Novy inductiekookplaat. InTouch heeft ergonomische en praktische voordelen. Alle bedieningen bevinden zich op werkbladhoogte, zijn goed zichtbaar en intuïtief te bedienen. Zo heeft u de volledige controle over de instellingen van beide toestellen en kunnen de toestellen toch nog volledig onafhankelijk van elkaar gebruikt worden. Bovendien hoeft u geen extra bekabeling te voorzien.

img1
img1

Koop nu uw Novy Fusion 680

 1. 60 cm breed
 2. TL-verlichting
 3. Touch bediening
Koop nu

Koop nu uw Novy Fusion 686

 1. Krachtig afzuigvermogen
 2. 90 cm breed
 3. Touch bediening
Koop nu

Koop nu uw Novy InTouch kookplaat

 1. Slider bediening van kookplaat én dampkap
 2. Uitgebreide veiligheden
 3. Laag verbruik
Koop nu

Nuttige links

 1. Ontdek alle Novy dampkappen
 2. Ontdek de Novy InTouch kookplaten
img1
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters