Kenners kiezen voor de beste kijkervaring!

Met de oled-tvís van LG sta je midden in de actie dankzij haarscherpe beelden, een loepzuiver geluid en een prachtig design.

De revolutionaire LG oled-technologie brengt met perfect zwart de mooiste kleuren tot leven. Eens je van een oled-scherm geproefd hebt, kan je niet meer zonder!

Product in de kijker: LG OLED 55C7V

Met de LG OLED 55C7V heb je echt alles gezien! Beleef wilde avonturen in het dichte Amazonewoud, zing als een 19e-eeuwse operazangeres of lach jezelf tranen bij een romantische komedie… Kortom, duik in de sfeer van je favoriete films, series en videogames.

Zo veel te zien en te horen!

Dankzij zijn Ultra HD-kwaliteit biedt de OLED 55C7V je zinderende kleuren en een perfect contrast. De beelden komen uit tegen inktzwart voor een uiterst scherpe beeldkwaliteit. De schitterende kleuren zijn als vuurwerk in de kamer. 


Deze televisie, uitgerust met Dolby Vision- en Dolby Atmos-technologie, verlegt de grenzen van home cinema. De actieve HDR-technologie van LG maximaliseert de definitie van de HDR-beelden scène na scène, voor een resultaat dat nog fraaier is dan de realiteit. Ongeacht de kijkhoek of je plaats in de zetel, je geniet altijd in de beste omstandigheden van een beeld dat niet vervormt.

360į virtual reality

Switch je graag tussen je verschillende multimedia-inhoud? Met Netflix Hotkey heb je toegang tot de beste nieuwe reeksen via een knopje op je afstandsbediening, de Magic Remote. En dankzij webOS 3.5 ontdek je alle mogelijkheden van je smart TV: sportwedstrijden, muziekclips, YouTube-video’s en nog veel meer.

Zoom in op een deel van je scherm of geniet van inhoud in 360° virtual reality. Verplaats je voor de monitor, vergroot de meest interessante delen en surf op het web vanuit je luie zetel. Ben je fan van kookprogramma’s of tekenfilms? De OLED 55C7V van LG is een slimme televisie die je favoriete uitzendingen onthoudt en gelijkaardige content voorstelt.

Een elegant design

De LG OLED 55C7V heeft een zeer elegant ultra hd-scherm van 55 inch: het is sober en discreet en past zich aan elke omgeving aan. Deze televisie is ook zeer polyvalent, met een wifiverbinding, bluetooth, 4 HDMI-poorten, 3 USB-ingangen, 1 LAN-verbinding en 1 audio-uitgang.

Wacht niet langer! Kom zelf de scherpe beeld- en geluidskwaliteit ontdekken van de LG OLED 55C7V in onze winkels of op www.vandenborre.be. Ook beschikbaar in 65 inch.

product

Jouw LG OLED 55C7V

  • Oled Ultra Hd-tv van 55 inch
  • Active HDR voor een precieze weergave
  • Blade Slim Design: ultradun ontwerp
product

Jouw LG OLED 65C7V

  • Oled Ultra Hd-tv van 65 inch
  • Active HDR voor een precieze weergave
  • Blade Slim Design: ultradun ontwerp

5 redenen om voor een LG oled-tv te kiezen

1 LG is de expert

Sommige smartphones zijn uitgerust met de oled-technologie. Het maken van een oled-scherm in groot formaat daarentegen is geen sinecure. LG heeft die kennis in huis en is daarom ook dé pionier op het gebied van oled. LG investeert al jaren in deze technologie en is reeds toe aan de zesde generatie oled-tv’s. Dat maakt het bedrijf voorloper én expert in oled. Wist je trouwens dat in elke oled-tv die in België verkocht wordt een LG-scherm zit?

2 Intens zwart

Wat oled zo uniek maakt? Elke pixel in het scherm kan afzonderlijk aan- en uitgezet worden, dit in tegenstelling tot klassieke lcd-schermen. Het verschil in kleurbeleving is daardoor enorm. Bij oled is zwart echt pikzwart, iets wat je bij klassieke lcd-schermen nooit hebt. Een gevolg daarvan is dat de contrasten op een oled-scherm superhoog zijn en daardoor gaan ook andere kleuren extra mooi schitteren. Deze technologie wordt niet alleen door recensenten overal met lof onthaald, ook een leek ziet en ervaart meteen het verschil. De kleuren zijn intenser en levendiger en dat maakt tv kijken des te aangenamer.

3 Sublieme geluidskwaliteit

Niet alleen beeldkwaliteit is belangrijk. Voor de ultieme tv-ervaring moet de geluidskwaliteit van hetzelfde niveau zijn. Daarom zijn de nieuwste oled-modellen van LG als eerste uitgerust met Dolby Atmos. Dankzij het virtueel 360°-audiosysteem, komt het geluid van alle kanten, zelfs van boven. Tot voor kort kon je Dolby Atmos enkel horen in een beperkt aantal bioscoopzalen maar LG brengt dit fantastische geluid gewoon naar je woonkamer.
4 Klaar voor de toekomst

Oled-tv’s zijn aan een stevig opmars begonnen waarbij telkens innovaties worden toegevoegd. Met een nieuwe LG oled-tv ben je dan ook helemaal klaar voor de toekomst. De HDR-feature, Active HDR, garandeert een uiterst precieze beeldweergave. Al zijn niet alle HDR-standaarden aan elkaar gelijk. Het kan dus zijn dat de HDR-standaard die een bepaalde blu-rayschijf ondersteunt, niet werkt op jouw tv. Bij LG is dat euvel van de baan. De oled-tv’s van LG ondersteunen alle standaarden en formaten.

De allernieuwste W7-modellen Signature zijn bovendien voorzien van een superstrak design. De schermen zijn flinterdun en worden enkel met magneten aan de muur gehangen.


5 Beste Deal voor kenners

Profiteer van de beste deal voor kenners en beleef de ongeëvenaarde beeldkwaliteit van LG oled-tv in je eigen huiskamer. Krijg bij de aankoop van een LG oled 55E7N of oled 65E7V een Vandenborre-waardebon met een waarde van 900 euro. De actie loopt nog tot en met 14.01.2018.

Je kan de 65W7 Signature en 77W7 Signature komen bewonderen in je Vanden Borre-winkels in Leuven, Roeselare en Waver.

Nuttige links

  1. Bekijk de LG OLED55C7V
  2. Bekijk de LG OLED65C7V
  3. Bekijk alle oled-tvís van LG
  4. Bekijk alle tvís van LG