OMEN by HP voorspelt niets dan goeds

Ontdek de draagbare en desktopcomputers van het assortiment OMEN van HP, dat volledig ontwikkeld werd in functie van een weergaloze gamingervaring. Geniet van een intensieve spelbeleving met dit concentraat aan spitstechnologie.

De grenzen van je computer vormen met OMEN geen probleem meer. Je verlegt ze gewoon! Geniet van een eindeloze autonomie, full hd graphics, een onbeperkte opslagcapaciteit en het beste van Windows 10: de OMEN-computers zijn uitgerust met de laatste nieuwe ultrakrachtige en performante technologie. Vanaf nu ga je elke gaminguitdaging probleemloos aan!

HP OMEN 880: stijlvolle desktop-pcís voor gamers

Beleef je al je gamingavonturen aan je bureau? Kies dan voor de OMEN-torens met hun futuristisch design. Je kunt rekenen op hun onfeilbare hardware om te schitteren in elke game.

Geniet van perfect gedetailleerde graphics met de kaarten tot NVIDIA® GeForce® GTX™ 1080. Deze nieuwe generatie grafische kaarten biedt een zeer vloeiende ervaring, ook bij de snelste games. Ze dompelen je zelfs onder in virtual reality. Zo werken alle VR-headsets op de markt gewoon met plug and play.

De computers van OMEN zijn ook uitgerust met de nieuwste Intel Core-processors, die grenzeloze mogelijkheden bieden voor overclocking. Voeg hier de kracht van een DDR4 RAM-geheugen van 16 GB bandbreedte aan toe en je beleeft multitasking als nooit tevoren.

Dit alles wordt gecombineerd met een enorme geheugencapaciteit om zelfs de zwaarste games op te slaan: een harde schijf tot 3 TB. De SSD-schijf van 256 GB zorgt ervoor dat opstarten, laden en updaten 17 keer sneller gaat!

Koop je OMEN-gaming desktop

Gamingschermen voor je OMEN

Vul het vermogen van je toren aan met een HP-scherm met QHD-kwaliteit. Ontdek bliksemsnelle visuals met pixelprecieze details voor een sensationele gamingervaring.

 1. Met de nieuwe OMEN 32 met AMD FreeSync™ behoren weergave- en invoervertragingen tot het verleden.
 2. De OMEN 35 CURVED ten slotte is een gebogen scherm dat voor een omhullend kijkveld

Koop je OMEN-gaming scherm

OMEN 15 en 17: het beste op vlak van portable gaming

De OMEN-laptop is beschikbaar in 15 en 17 inch en biedt het beste op vlak van draagbare gaming-pc’s, zodat je je games kunt beleven waar je maar wilt.

Deze laptops van het topsegment werden ontworpen voor een volledige overclocking en een ongeziene snelheid, dankzij de Intel® Core™-processor. Het strijdveld of de bekendste racecircuits, je staat gewoon in je game. Geniet van de indrukwekkende helderheid van het hoge-resolutiescherm 4K3 met een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz en de technologie van de grafische kaart NVIDIA® G-SYNC™.

En ook met hun buitenkant weten de OMEN-laptops te verleiden, dankzij de stijlvolle aluminium behuizing met een strak design. Handig om overal mee naartoe te nemen, dankzij zijn beperkte gewicht. Ze zijn uitgerust met een retroklavier met zeer elegante verlichting en met luidsprekers van Bang & Olufsen voor een perfecte audiokwaliteit. En de kers op de taart? Een batterij die het 11 uur en 3 kwartier volhoudt!

Koop je OMEN gaming-laptop

Aarzel niet langer! Ontdek een nieuwe gaming-ervaring met de computers OMEN van HP, beschikbaar in de winkel of op vandenborre.be.

Windows 10: schermafbeeldingen zijn simulaties, wijzigingen voorbehouden. Apps worden apart verkocht, beschikbaarheid kan verschillen.

product

OMEN 880

 • Gamingtorens
 • Perfect gedetailleerde graphics
 • Grote opslagcapaciteit
Koop nu
product

OMEN 32 en 35 Curved

 • QHD gamingschermen
 • Ongeëvenaarde beeldscherpte
 • Ongelooflijke contrasten
Koop nu
product

OMEN 15 en 17

 • Gaminglaptop
 • Ongeziene snelheid
 • Hoge resolutiescherm
Koop nu

Nuttige links

 1. Ontdek al onze OMEN-desktops
 2. Ontdek al onze OMEN-schermen
 3. Ontdek al onze OMEN-laptops