Nieuwe OnePlus 8T-smartphones: een scherm van wereldklasse

OnePlus heeft nieuwe smartphones op de markt gebracht: de OnePlus 8T-reeks. Een zeer vloeiend scherm, razendsnelle oplaadbeurten, 4 camera’s achteraan... Benieuwd naar wat deze smartphones nog voor jou in petto hebben? Je leest het hieronder!

120 Hz Fluid Display

De nieuwe OnePlus 8T-smartphones zijn uitgerust met een Amoled-display van 6,55 inch voor een aangename kijkervaring. Dit 120 Hz Fluid Display van rand tot rand optimaliseert elke frame zodat je op een vloeiende manier kan scrollen en swipen.

Op dit display geniet je van een nauwkeurige kleurweergave. Ideaal om naar een film te kijken of te bingewatchen. En dankzij de HDR10+ technologie krijg je oogstrelende beelden te zien. Hou je van gaming? De OnePlus 8T brengt de prestaties van desktopgames naar je smartphone. Hoe? Dankzij de hoge framesnelheden en vloeiende beelden. 

Goed om weten: het meerlaags koelsysteem houdt de binnenkant van je smartphone koel, zelfs bij intensief gebruik.

Razendsnel in alles

Voer elke taak in een mum van tijd uit dankzij de Qualcomm Snapdragon 865 processor met 8 kernen van de OnePlus 8T. Deze processor is geoptimaliseerd voor onder andere fotografie en gaming. En omdat de toekomst 5G is, is deze processor dat ook. Films streamen, gamen, playlists downloaden, het gaat zoveel sneller dan met 4G.

De krachtige batterij van 4500 mAh zorgt ervoor dat je de hele dag aan de slag kan. Is je batterij toch leeg? Gebruik de razendsnelle Warp Charge 65-oplader en na 15 minuten kan je weer een hele dag verder. Bovendien kan je met deze oplader ook compatibele telefoons, tablets en laptops snel opladen.

Klaar voor opname?

Wie op zoek is naar een smartphone met topcamera’s aan boord zit goed met een OnePlus 8T. Ze zijn uitgerust met een geavanceerde 48 MP-camera. En met de andere 3 camera’s achteraan, leg je breedbeeldfoto’s of close-ups perfect vast. Ook ’s nachts zijn de foto’s die je neemt van goede kwaliteit dankzij de Nightscape-modus. Deze modus verbetert de helderheid en de kleuren.

Voor geslaagde video-opnames kan je ook rekenen op de Oneplus 8T-smartphones. Maak en bewerk 4K-video’s met 60 frames per seconde, voeg leuke bokeh-effecten toe of creëer smooth filmopnames met de stabilisatiefunctie.

De OnePlus 8T brengt de bioscoop naar je kleine scherm. Geniet van een ruimtelijk 3D-geluid met volledige Dolby Atmos-ondersteuning en twee krachtige luidsprekers.

Is één van de drie OnePlus 8T-modellen een perfecte match voor jou?

Kom deze nieuwe smartphones bewonderen in je Vanden Borre-winkel!

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters