De OnePlus Nord CE 2:
een beetje meer dan je zou verwachten

Op zoek naar een geweldige alledaagse telefoon die in een strak design krachtige functies beschikbaar maakt? De nieuwe OnePlus Nord CE 2 voelt snel, naadloos en krachtig aan. Dat betekent sneller opladen, slimme camera’s, een krachtige chipset en uitbreidbare opslagruimte. We ontdekken samen hoe de telefoon een beetje meer is dan je zou verwachten.

Je kleur, je stijl

Je kleur, je stijl

De Nord CE 2 is met zijn 7,8 mm een van de dunste OnePlus-smartphones en is verkrijgbaar in 2 flitsende en opvallende kleuren. De Gray Mirror-versie heeft een shiny afwerking die eruitziet als een gepolijst luxemetaal. Als echter reflecterend meer jouw stijl is, dan zal je dol zijn op de tweede kleur. Bahama Blue is verfrissend en blauw, vergelijk het met een vakantie op de Caraïben.

Opslagruimte zat

Opslagruimte zat

De achtercovers van beide varianten hebben een lichte kromming en een zacht gevoel in de hand. En de hoofdtelefoonaansluiting, die is niet verdwenen! Bovendien beschikt de Nord CE 2 over twee simkaartsleuven en een opening voor een extra micro SD-kaart, zodat je de opslag kan uitbreiden tot 1 TB.

Krachtig & snel

Krachtig & snel

De Nord CE 2 is uitgerust met een MediaTek Dimensity 900-chipset die WiFI 6 en 5G ondersteunt en gebruikmaakt van AI om alles wat je vraagt sneller, vloeiender en beter uit te voeren. Of je nu swipet, tikt of gamet, de Fluid AMOLED-display van 6,43 inches en zijn refresh rate van 90 Hz zorgen voor een fantastisch beeld in FULL HD+-resolutie.

Krachtig & snel

De Oneplus Nord CE 2 beschikt over een 65W SUPERVOOC-snellader. In slechts 15 minuten tijd is je batterij van 4500 mAh opgeladen voor een hele dag stroom. Daarenboven kan je op de Nord CE 2 gamen of bingewatchen terwijl hij aangesloten is op de snellader. Zo zal je nooit moeten vrezen voor een lege batterij terwijl je in het midden van de actie zit.

Smile!

Smile!

Fan van foto en video? De Nord CE 2 telt drie AI-camera’s (64, 8 & 2 MP) om meer licht, kleur en helderheid in je opnames te brengen. Met behulp van de verbeterde AI-achtergrondverlichting en kleuroptimalisatie hoef je niet te vrezen voor het tegenlicht. En dankzij Nightscape zijn je foto’s in het donker schitterend, de kleur en het contrast in je beeldmateriaal komen naar voren.

Waan je een kunstenaar

Waan je een kunstenaar

De Portretmodus met zijn randdetectie en instelbare achtergrondvervaging maakt van je opnames echte kunstwerkjes. En als je je foto wat zweveriger wil maken, test dan zeker eens de Bokeh-filter! Ten slotte moet je je ook geen zorgen maken om je trillende handen. De vlotte beeldstabilisatie helpt mee om ruwe opnames te verbeteren.

Wil jij ook de nieuwste OnePlus Nord CE 2-smartphone in huis halen? Strak plan! Kom hem van dichtbij bekijken in je favoriete Vanden Borre-winkel .

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters