OPPO A76|A96|Reno8 Lite : Geef je dagelijkse leven een boost

Een betrouwbare, krachtige smartphone aan een budgetvriendelijke prijs? OPPO stelt z’n A76-, A96- en Reno8 Lite-modellen voor! Hun batterij gaat lang mee en laadt zeer snel op en ze hebben een uitstekende processor. En het ontwerp? Superknap!

OPPO A76: ultrasnel opgeladen

OPPO A76: ultrasnel opgeladen

Overkomt het je ook soms? Je verlaat je huis en merkt dan pas dat de batterij van je smartphone leeg is? Ontdek de OPPO A76 en zijn snelle laadfunctie van 33 W om je batterij in een oogwenk weer op te laden. Slechts 5 min. opladen en je kan opnieuw 2 u. naar video’s kijken! Deze smartphone is de snelste in z’n prijscategorie. En je blijft de hele dag verbonden met de duurzame batterij van 5000 mAh.

Topprestaties met de OPPO A96

Topprestaties met de OPPO A96

Een goede processor is heel belangrijk voor een vloeiende apps, video’s en gesprekken. Net daarom is de líOPPO A96 uitgerust met een hoogwaardige processor, de Qualcomm® Snapdragon™ 680. En met de grote opslagruimte (128 GB) bewaar je tot 52.000 afbeeldingen en 350 video’s op je smartphone.

De OPPO A96 en zín comfortabel scherm

De OPPO A96 en zín comfortabel scherm

Breng jij ook uren door achter het scherm van je smartphone? Om vermoeidheid van je ogen te voorkomen, is de OPPO A96-smartphone uitgerust met een heel comfortabel scherm met een soepelere verversingssnelheid van 90 Hz en een functie waarmee je de levendigheid van de kleuren kan aanpassen.
 
Naar het scherm van de OPPO A96 kijken is aangenaam, zelfs in direct zonlicht, dankzij de Sunlight Display-functie. En aan het einde van de dag, wanneer je ogen meer vermoeid zijn, beschermt je smartphone ze door de helderheid aan de omgeving aan te passen met de functie Moonlight Display en de straling van blauw licht te verminderen met de functie Eye Comfort.
 

L'OPPO Reno8 Lite en z'n vernieuwend design

L'OPPO Reno8 Lite en z'n vernieuwend design

Geef je veel geld uit aan hoesjes om je smartphone te beschermen of te verfraaien? Hoeft niet meer met de OPPO Reno8 Lite. Ontdek zijn trendy kleur en zijn zachte antikrassen- en antivingerafdrukcoating. Deze smartphone is ultradun (7,49 mm) en ultralicht (173 g). Ideaal voor in je broekzak. Hij is verkrijgbaar in regenboogkleur (inderdaad!) of kosmisch zwart.
 
Een melding? Je hoeft het geluid niet aan te zetten, want de OPPO Reno8 Lite toont een lichtgevende cirkel waarvan de kleur afhankelijk is van de melding. Blauw voor gaming en blauwgroen voor het opladen.

Benieuwd naar de nieuwe OPPO A76, A96 en Reno8 Lite? Ontdek deze technologische pareltjes online of in je favoriete Vanden Borre-winkel.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters