Oppo onthult zín 3 nieuwe smartphones: Find X3 Lite, Find X3 Neo en Find X3 Pro

Oppo lanceert zijn nieuwe smartphones, de Find X3-serie. Het bestaat uit 3 modellen met ongelooflijke functies: lange batterijduur, ultrasnel opladen, uitzonderlijke camera's, ... Ontdek nu de Oppo Find X3 Lite-, Find X3 Neo- en Find X3 Pro-smartphones.

Find X3 Lite 5G: slank en toegankelijk

De Find X3 Lite, beschikbaar in blauw of zwart, biedt de beste functies van het Find X3-assortiment in een de meest toegankelijke versie. De smartphone heeft een strak, ultradun ontwerp en combineert een krachtige quad-camera, AI-gestuurd beeldbeheer en een volledige oplaadbeurt in slechts 35 minuten.

Met de 4 camera's en de 64 MP-hoofdsensor maak je niet alleen verbluffende kwaliteitsfoto's, maar film je ook als een professional. De Find X3 Lite gebruikt een combinatie van geavanceerde functies waarmee je dag en nacht kleurrijke en levensechte video's kan maken.

Gebruik de Find X3 Lite om soepeler dan ooit te navigeren, video's te bekijken en door sociale media te bladeren. Hoe? Dankzij de verversingssnelheid van 90 Hz en het 6,4 inch AMOLED-scherm voor verbazingwekkend eenvoudige interacties.

Find X3 Neo 5G: het ideale compromis

Ga nog een stapje verder met de Oppo Find X3 Neo-smartphone en zijn Qualcomm® Snapdragon ™ 865-processor: hij biedt snelle en responsieve prestaties, ongeacht je gebruik, evenals een razendsnelle 5G-ondersteuning.

Word een echte pro in fotografie met de 50 MP-hoofdsensor, de ultragroothoeklens die is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Sony en de omnidirectionele autofocus. De Find X3 Neo maakt zowel gebruik van een optische als van een elektronische beeldstabilisatie. Het resultaat? Je opnames zijn haarscherp, zelfs als het onderwerp slecht verlicht is of beweegt.

Voeg daar een supersnelle volledige laadbeurt in 35 minuten aan toe, een verversingssnelheid van 90 Hz, een strak design verkrijgbaar in 2 kleuren en je hebt een ideale alledaagse bondgenoot.

Find X3 Pro 5G: laat alle kleuren op je los

De Find X3 Pro tilt de Find X3-reeks naar een hoger niveau. Met zijn hoogwaardig futuristisch ontwerp, geavanceerde quad-camera en fascinerende 6,7-inch display is de Oppo Find X3 Pro 5G ongetwijfeld het vlaggenschip van deze reeks.

Dit is de eerste Oppo-smartphone die 1 miljard kleuren opneemt en weergeeft: een overvloed aan nuances voor een zeer realistische nauwkeurigheid. Het is ook de eerste smartphone die 2 hoofdsensoren van 50 MP combineert en een beroep doet op de innovatieve Sony IMX 766-beeldsensor waarmee fotografen hun kunstwerken ook upgraden.

De verversingssnelheid van 120 Hz zorgt voor een ongelooflijke visuele kwaliteit voor apps, games en ander entertainment. Ondertussen stelt de nieuwe Qualcomm® Snapdragon ™ 888 5G-processor je in staat om makkelijk te switchen tussen meerdere taken en de meest veeleisende apps te gebruiken.

Goed om weten: kleurenblindheid treft 1 op de 12 mannen en 1 op de 200 vrouwen. Met de functie Color Vision Enhancement worden kleuren optimaal verbeterd voor de ogen van elke Find X3 Pro-gebruiker.

Zin in een nieuwe smartphone? Innoverend en performant? Kom het Oppo Find X3-gamma zeker ontdekken in één van onze winkels!

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters