Oral-B†GENIUS

Een geniale elektrische tandenborstel!

Ontdek GENIUS, de geniale elektrische tandenborstel van Oral-B. Hij is geconnecteerd en slim en biedt je een gepersonaliseerde poetservaring.

Al jaar en dag is Oral-B de elektrische tandenborstel die wordt aanbevolen door tandartsen. De versie GENIUS is uitgerust met bewegingssensoren en wordt via Bluetooth verbonden met je smartphone!

De elektrische tandenborstel Oral-B†GENIUS doet je glimlachen

Performant en doeltreffend voor wittere tanden

De elektrische tandenborstel Oral-B GENIUS biedt de meest gevorderde technologie voor tandhygiëne. Zijn CrossAction-functie detecteert de positie van de borstel in jouw mond en geeft de zones weer die je nog niet poetste, zodat je geen enkel plekje mist. Een leuke ervaring, maar vooral zeer efficiënt!

Zo weet je waar je moet poetsen, maar het unieke ronde borsteltje van Oral-B moet uiteindelijk het echte werk doen. Zijn 3D-reinigingsactie omhult de vorm van je tanden en combineert 10.500 draaiingen met 48.000 trillingen per minuut. In precies 2 minuten haalt het tot 100% meer tandsteen weg dan een manuele tandenborstel. Je voelt het verschil vanaf het eerste gebruik. Je tanden voelen immers meteen gladder aan. Na 30 dagen stel je verbluffende resultaten vast: tanden die zichtbaar witter en gezonder zijn.

Geconnecteerd en slim: voor een geniale poetsbeurt

GENIUS is een elektrische tandenborstel van de nieuwste generatie, geconnecteerd en slim voor een poetsbeurt op maat. Je stelt zelf je doelstellingen op vlak van tandhygiëne in via de Oral-B-app, die je kunt downloaden. Je volgt je poetsbeurt op je smartphone en evalueert de doeltreffendheid van je poetstechniek.

Je elektrische tandenborstel geeft je in realtime gegevens om je poetsbeurt te verbeteren en reikt je gepersonaliseerde tips aan. Wissel vlot tussen de verschillende poetsfuncties en opzetborsteltjes, en pas je poetsbeurt aan voor een onberispelijk resultaat.

De elektrische tandenborstel GENIUS beschermt ook je tandvlees, dankzij de SmartRing die vertraagt wanneer de druk op het tandvlees te hoog wordt. Dit multifunctionele 360°-verklikkerlichtje is zichtbaar vanuit elke hoek en laat toe om alle beschikbare realtime informatie in het oog te houden: druk, timer, bluetoothverbinding. Maar je kan hem ook personaliseren via de app op je smartphone.

Tip voor je gezondheid: Toon de resultaten aan je tandarts die de instellingen van je GENIUS kan bijstellen in functie van je medische voorgeschiedenis.

Aan jou om je Oral-B†GENIUS te kiezen!

Om je poetservaring echt 100% te personaliseren, stelt Oral-B zijn geconnecteerde elektrische tandenborstel voor in 4 geniale modellen.

1. GENIUS 8100

Een geconnecteerd toestel met een intuÔtief wit handvat  dat alle comfort biedt dat we gewoon zijn van Oral B. Het stelt 5 poetsfuncties voor en is uitgerust met een lithium-ionbatterij die tot 12 uur meegaat. Hij wordt verkocht in een reisetui, met 3 verschillende opzetborsteltjes en een smartphone-houder.

2. GENIUS 9000

Een slimme elektrische tandenborstel met een goud-roze handvat, dat prestaties combineert met stijl. Hij bevat 6 poetsfuncties en een reisetui met een tweevoudige USB-oplader, zodat je tegelijkertijd je tandenborstel en smartphone kan opladen. Hij wordt aangeboden met 1 extra Floss Action-borsteltje (4 in totaal) en uiteraard met een lithium-ionbatterij.

3. GENIUS 9100

Dit elegante toestel, uitgerust met een LED SmartRing met 12 kleuren, is niet enkel een performante geconnecteerde tandenborstel maar is ook leuk. Hij wordt eveneens aangeboden met 4 verschillende opzetborsteltjes, een reisetui met tweevoudige USB-lader, een lithium-ionbatterij en 6 poetsfuncties.

Ontdek ook het genot van een Oral-B-poetsbeurt en kies jouw GENIUS-model in je Vanden Borre-winkel of op www.vandenborre.be.

product

Jouw Oral-B GENIUS

  • aanbevolen door tandartsen
  • tot 100% minder tandsteen
  • volg je poetsbeurt op je smartphone
Koop nu

Nuttige links

  1. Ontdek alle elektrische ORAL-B GENIUS-tandenborstels
  2. Ontdek alle elektrische ORAL-B-tandenborstels