Kies voor een superieure reiniging

Wil je je tanden altijd op een efficiënte manier poetsen? Kies voor de Oral B-Pro 2500 of Oral-B Pro 750 elektrische tandenborstels. Dankzij de 3D-opzetborstel, geïnspireerd op professionele tandartsinstrumenten, poets je je tanden grondig en op een aangename manier.

3D-reinigingsactie

Dankzij het professionele ontwerp van de borstelkop en de dynamische bewegingen maken de Oral-B Pro tandenborstels meer tandplak los. Ze verwijderen het tandplak op een efficiënte manier. De 3D-reinigingsactie past zich aan je tanden aan bij het trillen, roteren en pulseren.

CrossAction-borstelkop

De Oral-B Pro 2500 en de Pro 750 zijn voorzien van een CrossAction-borstelkop. De ronde kop is zo ontworpen om tand per tand te reinigen. De CrissCross-borstelhaartjes zijn in een hoek van 16° geplaatst om diep tussen de tanden door te dringen.

Aangepast poetsen

Poets je te hard? De zichtbare poetsdruksensor waarschuwt je zodat je niet overpoetst. De Oral-B Pro 2500 biedt 2 functies: Dagelijkse reiniging (uitgebreide reinging) en Tandvleesverzorging (zachte stimulering van het tandvlees). De Pro 750 biedt 1 functie: Dagelijkse reiniging.

Handige timer

Hoelang moet je nog poetsen? Dat weet je meteen dankzij de handige ProTimer. Hij zoomt elke 30 seconden om aan te geven dat je het volgende kwadrant van je mond moet poetsen. De Oral-B Pro meldt ook wanneer de aanbevolen 2 minuten voorbij zijn.

De extra’s

Bij aankoop van een Oral-B Pro 2500 + Case ontvang je ook een reisetui. Gaat je voorkeur uit naar de Oral-B Pro 750? Dan ontvang je een gratis tube tandpasta van Oral-B.

product

Jouw Oral-B Pro 2500

  • CrossAction-borstelkop en 3D-reinigingsactie
  • Poetsdruksensor en ProTimer
  • 2 poetsmodi
Koop nu
product

Jouw Oral-B Pro 750

  • CrossAction-borstelkop en 3D-reinigingsactie
  • Poetsdruksensor en ProTimer
  • 1 poetsmodus
Koop nu