Oral-B elektrische tandenborstels:
100 % minder tandplak

Wist je dit? De Oral-B-tandenborstels maken tot 48 000 bewegingen per minuut, een manuele tandenborstel slechts 300 tot 600. Benieuwd naar de andere voordelen van deze elektrische tandenborstels? Maak kennis met alle bijzonderheden van de Oral-B Pro 3, Smart en Genius X  gamma’s!

Oral-B Pro 3†of 3 efficiŽnte poetsstanden

Oral-B Pro 3†of 3 efficiŽnte poetsstanden

Om je tanden precies te poetsen zoals jij dat wil, beschikken de Pro 3-tandenborstels van Oral-B over 3 verschillende poetsstanden. Naast de Dagelijkse reiniging en Gevoelige tanden biedt het Pro 3-gamma ook de poetsstand Whitening die je tanden witter maakt vanaf de eerste dag. 

Net als alle gamma's van Oral-B pulseren de Pro 3-tandenborstels om de tandplak los te maken en vervolgens trillen en roteren ze om de tandplak te verwijderen. Resultaat? Dankzij hun superieure technologie verwijderen de Oral-B-tandenborstels 100 % meer tandplak dan een gewone tandenborstel. 

Oral-B draagt niet alleen zorg voor je tanden, maar ook voor je tandvlees. De 360°-poetsdrukcontrole waarschuwt je als je te hard poetst zodat je tandvlees gezond blijft. 

Oral-B Smart: voor gevoelige tanden

Oral-B Smart: voor gevoelige tanden

Heb je gevoelige tanden of tandvlees? Dan hebben wij goed nieuws: Oral-B ontwikkelde een tandenborstel met een poetstechnologie speciaal voor gevoelige tanden: de Smart-tandenborstel van Oral-B met 5 poetsstanden

Ontdek de  poetsstand Gevoelige tanden en de visuele poetsdrukcontrole voor je tandvlees. Deze 2 geavanceerde functies beschermen je gevoelige tandvlees en zorgen voor een bijzonder zachte reiniging met de Sensitive Clean borstelkop. De ultradunne borstelharen zijn hard voor tandplak en zacht voor je tandvlees. 

Wil je zeker zijn dat je tanden optimaal gepoetst worden? Verbind je tandenborstel dan met de Oral-B app op je smartphone. Zo krijg je realtime advies om beter te poetsen. 

Oral-B Genius X: de revolutionaire tandenborstel

Oral-B Genius X: de revolutionaire tandenborstel

Het voordeel van de Genius X-tandenborstels van Oral-B? Ze zijn uitgerust met bewegingssensoren en artificial intelligence waardoor ze je poetsstijl herkennen en je dagelijks begeleiden naar een professioneel resultaat. 

Het is nu makkelijker dan ooit om je tanden te poetsen zoals aanbevolen door je tandarts. Je tanden worden grondig gepoetst en je tandvlees blijft gezond. Deze geavanceerde tandenborstel beschermt je gevoelige tandvlees en helpt je om problemen in de toekomst te vermijden. 

De combinatie van de nieuwe revolutionaire Gum Guard-technologie, de SmartRing 360-functie en de poetsdrukcontrole zorgt voor een lagere snelheid en waarschuwt je als je te hard poetst. Zo krijg je een zachte poetsroutine. 

Tot 60 euro terugbetaald

Profiteer ervan:  bij aankoop van een Oral-B-tandenborstel krijg je tot 60 euro terugbetaald. Deze actie is geldig tot en met 31.01.22.

Vind je dat het tijd is om over te schakelen op een elektrische tandenborstel? Bekijk dan zeker de Oral-B tandenborstels in een van onze winkels.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters