Philips 55PUS7600/12

Philips 7600-serie: verheft de kracht van Android tot een kunst

Toegang tot apps via Google Play™

Oneindige mogelijkheden

Philips Android TV biedt u een snellere, rijkere en meer persoonlijke tv-ervaring. Maak uw keuze uit een brede selectie aan tv-vriendelijke apps via Google Play™. U krijgt toegang tot een enorme online collectie van films, series, muziek, apps en games via de Philips app-gallerij. Maak bijvoorbeeld gebruik van video-on-demand-diensten zoals Netflix, bekijk filmpjes via Youtube of maak van uw tv het centrale punt van domotica met MyLiveGuard. Gebruik ook Google Cast samen met uw smart-apparaat om snel en gemakkelijk content te delen op het grote scherm.

Voor de gaming-fanaten

Games spelen zonder dure consoles of een wirwar aan kabels? Sluit een universele USB (draadloze) gamecontroller aan op uw Philips-tv. U hoeft dan enkel nog uw keuze te maken uit één van de games van Google Play™. Simpelweg downloaden en installeren, en u bent vertrokken! Met de Ambilight Game-modus wordt u helemaal opgezogen in het spel. In deze modus reageert Ambilight sneller en dynamischer op de actie op het scherm voor een nog intensere ervaring.

Iets opzoeken?

Uw Smart TV weet na een tijdje wat u wilt zien en stelt programma’s voor op basis van uw kijkgedrag. Bent u specifiek op zoek naar iets? Dankzij de zoekfunctie van Google™ vindt u snel het programma, de film, de app of de acteur die u zocht. Geen zin om te typen? Gebruik dan het spraakgestuurd zoeken. Spreek in de microfoon in de afstandsbediening en de resultaten zullen automatisch verschijnen op uw tv. U kunt bovendien ook uw tv bedienen met uw stem. Zeg bijvoorbeeld “open Netflix” om de app te openen.

Vier keer meer details

Ontdek een nieuwe manier van tv-kijken dankzij een Ultra HD-scherm dat 4 keer meer details weergeeft dan een Full HD-tv. De 3840 x 2160 pixels maken het beeld zo verfijnd en realistisch dat uw tv wel een venster naar een nieuwe wereld lijkt te zijn. Elk beeld, ongeacht de oorspronkelijke kwaliteit, wordt opgewaardeerd naar Ultra HD-niveau dankzij de Ultra Resolution-upscalingtechnologie. Zo geniet u van verfijndere pixels en dus mooier beeld.

Driezijdig Ambilight

Ambilight is een gepatenteerde Philips-technologie waarbij een zacht, sfeervol licht rond de tv op de muur wordt geprojecteerd met behulp van energiezuinige led-modules. De kleur en de helderheid van dit schijnsel wordt automatisch aan de beelden op het scherm aangepast. Daardoor lijkt het scherm groter en wordt de kijkervaring nóg intenser. Een witte wand is geen vereiste om van Ambilight te kunnen genieten. Geef simpelweg aan wat de kleur van uw wand is en de halo zal zich automatisch aanpassen.
Met Ambilight lijkt het voetbalveld groter. Actiescènes worden intenser beleefd. Bovendien gaat Ambilight verder dan de randen van uw tv: het maakt uw interieur een heel stuk kleurrijker.

product

Uw Philips 55PUS7600/12 UHD-tv

  • 55 inch
  • Ultra HD-resolutie
  • 3-zijdig Ambilight
€ 1.303,00
of € 60,00 per maand
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters