Philips AmbiLux

Beleef licht

en beweging als nooit tevoren

Wil je een unieke tv-ervaring beleven? Dankzij de nieuwe AmbiLux-technologie van Philips lopen de beelden door op de muur achter je tv. Ontdek de Philips 65PUS8901/12 en geniet van uitzonderlijke projecties in je woonkamer!

Ambilight is uniek, AmbiLux nog meer

Philips Ambilight tovert jouw kamer om tot een perfect passende sfeer voor wat je aan het bekijken bent. Dankzij de energiezuinige, geïntegreerde leds aan 2, 3 of 4 zijden van de 65PUS8901/12, beland je in een heel nieuwe dimensie. Wil je nog een stapje verder gaan? Beleef licht en beweging als nooit tevoren dankzij Philips AmbiLux.

Ambilight is uniek, AmbiLux nog meer
Adembenemende beleving

Adembenemende beleving

Kijk intenser naar films op je Philips 65PUS8901/12. Beweegt er iets op het scherm? Dan wordt dit naadloos geprojecteerd op de muur erachter, waardoor een halo van levendig licht rond je tv ontstaat. Zo wordt de actie op een adembenemende manier uitgebreid voor een gedetailleerde ervaring. Kies uit zes verschillende modi en uit 3 groottes van de halo.

Technische precisie

Alles komt tot leven dankzij negen superkleine pico-projectoren die met uiterste precisie zijn geplaatst. Dankzij de geavanceerde overlapsoftware wordt hiermee een naadloos en uniek visueel spektakel gecreëerd. Deze precisietechnologie zoekt de perfecte balans tussen superieure levendigheid, kleuren en contrast.

Prachtige vormgeving

De Philips 65PUS8901/12 heeft een dun en elegant design. De minimale rand biedt een superieure aansluiting op de omliggende halo. De slanke voetjes zorgen voor lichtheid en ruimte, terwijl de authentieke materialen het geheel een mooie afwerking geven.

Prachtige vormgeving

Adembenemende Ultra HD-beelden

Kijk tv op een nieuwe manier dankzij een Ultra HD-scherm dat 4 keer meer details weergeeft dan een klassieke Full HD-tv. Dankzij de unieke Ultra Resolution upscalingtechnologie van Philips wordt elk beeld, ongeacht de oorspronkelijke kwaliteit, opgewaardeerd naar Ultra HD-niveau. De algoritmes voor beeldverwerking van de Perfect Pixel Ultra HD Engine zetten elke vorm van input om in helder 4K Ultra HD-resolutie op het scherm.

Het resultaat?

  1. Het diepste zwart en het helderste wit
  2. Levendige kleuren en natuurlijke huidtinten
  3. Vloeiende, haarscherpe beelden vanaf elke bron

Zo geniet je niet alleen van meer pixels maar ook verfijndere pixels en dus mooier beeld.

Adembenemende beleving

Krachtige prestaties

Philips Android TV™ biedt je een snellere, rijkere en meer persoonlijke tv-ervaring. De combinatie van een snelle processor en een gebruiksvriendelijk menu is jouw toegangspoort tot eindeloos veel entertainment. Verspil minder tijd met wachten dankzij de nieuwste generatie processoren. Met Google Play™ en de Philips app gallerij heb je toegang tot een enorme online collectie van films, series, muziek, apps en games. Gebruik video-on-demand diensten zoals Netflix, bekijk je filmpjes via Youtube of speel games.

Adembenemende beleving
product
Jouw Philips 65PUS8901/12
  • AmbiLux: projectie rond je tv
  • Ultra HD 4K: gedetailleerde beelden
  • Android TV: een wereld aan entertainment
€ 4.999,00
of € 70,00 per maand

Nuttige links

  1. Bekijk de Philips 65PUS8901/12
  2. Bekijk alle Philips tvs
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters