Philips-luchtreinigers banner

De luchtreinigers van Philips voor gezondere lucht bij je thuis!

De luchtreinigers van Philips AC2882, AC2887 en AC3256 zorgen voor gezonde en zuivere lucht voor het hele gezin.

Luchtreinigers, goed voor je gezondheid

Per dag ademen we gemiddeld zo’n 20 000 keer. Hoeveel lucht ademen we iedere dag dan in? In gewicht adem je 7 keer meer lucht in dan wat je eet en drinkt. Daarom is een goede luchtkwaliteit essentieel voor je gezondheid.

De perfecte oplossing voor gezonde en zuivere lucht? Een luchtreiniger.

 1. Hij neutraliseert virussen, bacteriën en schadelijke stoffen.
 2. Hij filtert stofdeeltjes, sigarettenrook, pollen en zwevende deeltjes uit de lucht.
 3. Hij neemt dierenharen op.
 4. En hij neemt slechte geuren weg.

Luchtreinigers zijn de ideale oplossing voor gezonde lucht in huis. Vooral voor mensen die last hebben van astma, hooikoorts allergische rhinitis en andere aandoeningen van de luchtwegen. Ze verminderen ook behoorlijk de kans dat kinderen later allergieën ontwikkelen.

De luchtreinigers van Philips, heerlijke frisse lucht

Een natuurlijke en efficiënte zuivering van de buitenlucht? Laat het werk over aan een professionele Philips-luchtreiniger. De Philips AC2882, AC2887 en AC3256 beschikken over het efficiënte VitaShield IPS-luchtzuiveringssysteem en de geavanceerde AeraSense-technologie.


VitaShield IPS en AeraSense: ultramoderne technologieŽn ten goede van je gezondheid

Het doeltreffende en intelligente luchtzuiveringssysteem VitaShield IPS filtert de ultrafijne deeltjes tot 0,02 um. Net als schadelijke gassen als formaldehyde, VOS (vluchtige organische stof) en geuren. Dankzij het aerodynamische ontwerp en de NanoProtect-filter produceert dit systeem een luchtdebiet tot 344 m3/h. Op die manier worden 99,9% van de bacteriën en virussen gefilterd.

De AeraSense-technologie van Philips berekent de levensduur van de filter zeer nauwkeurig. Ze houdt rekening met het vervuilingsniveau binnenshuis, de luchtstroom en de gebruiksduur. Deze technologie laat je systematisch weten wanneer het tijd is de filter te vervangen. Vervang je de filter niet meteen? Dan schakelt het toestel eenvoudigweg zichzelf uit. Zo ben je altijd zeker dat het ingeschakelde toestel ook effectief werkt en zorgt voor zuivere lucht in huis.


Philips AC2882 en AC2887: een luchtreiniger voor het hele gezin

De luchtreinigers Philips AC2882/10 reeks 2000 en Philips AC2887/10 beschikken over het VitaShield IPS-systeem en de geavanceerde AeraSense-technologie. Deze systemen zorgen voor een zuivering van de fijne luchtdeeltjes. De meeste voorkomende zijn de allergenen die je binnenshuis terugvindt.
En dat zonder gebruik te maken van chemische additieven of ozongas voor natuurlijke, gezonde lucht in het hele huis!!

Met de AC2882 en de AC2887/10 kies je tussen 3 slimme instellingen met gepersonaliseerde modi: “algemeen”, “allergenen” en “virussen & bacteriën”.

  1. Allergeenmodus: detecteert allergenen in de lucht, bv. wanneer je stofzuigt of een kussen uitschudt. De luchtreiniger levert automatisch een extra luchtstroomboost om de allergenen tot een absoluut minimum te beperken.
  2. Bacterie- en virusmodus: verhoogt de luchtstroming en de hoogwaardige HEPA-filter in de luchtreiniger vangt 99,9% van de bacteriën en virussen efficiënt op.
  3. Algemene modus: verwijdert meteen en nauwkeurig onzichtbare vervuilende stoffen binnenshuis. De AC2882 verhoogt automatisch de snelheid van de luchtreiniger om het schadelijke deeltjes en gassen te verminderen.

Activeer de gepaste modus zodat jij en je gezin altijd genieten van zuivere lucht.

De Philips AC2887/10-luchtreiniger heeft ook een stille modus die de ventilatorsnelheid en het geluidsniveau verlaagt zodat je comfortabel kunt slapen.


Philips AC3256: een luchtreiniger voor grote ruimtes

De Philips AC3256 reeks 3000-luchtreiniger is ontwikkeld voor ruimtes tot 95 m². Hij beschikt over de VitaShield IPS-technologie met een aerodynamisch ontwerp en een extra dikke NanoProtect-filter. Goed voor een grotere hoeveelheid schone lucht tot maar liefst 367 m3/h.

Gebruik ook de speciale automatische AL-modus, zeer doeltreffend tegen allergenen. Hij beschermt je tegen schadelijke gassen, als formaldehyde, tolueen en VOS.

Zijn actieve en extra dikke NanoProtect HEPA-koolstoffilter gaat bijzonder lang mee en zuivert de lucht binnenshuis zo efficiënt mogelijk. Laat je ook aangenaam verrassen door zijn Senso Touch-interface met groot numeriek display.

Wacht niet meer en ga voor gezondere lucht binnenshuis. Ontdek de Philips-luchtreinigers online of in je favoriete Vanden Borre-winkel

product

Philips AC2882

 • VitaShield IPS-systeem
 • Geavanceerde AeraSense-technologie
 • 3 gepersonaliseerde modi
Koop nu
product

Philips AC2887

 • VitaShield IPS-systeem
 • Geavanceerde AeraSense-technologie
 • Stille modus
Koop nu
product

Philips AC3256

 • VitaShield IPS-systeem
 • NanoProtect HEPA-koolstoffilter
 • Allergeenmodus
Koop nu